Mennyire fárasztó 4 műszakban dolgozni gyárban?
Sziasztok.
Holnap lenne egy interjúm egy gyárban mint operátor. A fizetés is rendben van, viszonylag közeli csak 4 műszakos. Állítólag a HR-s szerint a munkások kedvelik ez a fajta műszakot, mert több a pihenő napjuk. Eddig csak 2 műszak volt a legtöbb amiben dolgoztam. Én a 3-at vagy a 4 műszakot nehezen tudom elképzelni, hogy is megy. Viszont kellene nagyon a munka, a pénz, mert több mint 1 éve nem dolgozok egyéb okok miatt és hetek óta ez az egy keresett meg. Interjú is hosszadalmas lesz, van ilyen teszírás, videó a cégről stb. Szóval elég komolyan hangzott. Szerintetek megérné, hogy elmenjek holnap erre? Sajnos más munka sem keresett közben. Pedig van általánosom és szakmám is de semmi. 20-as éveimben vagyok nő, szerintetek menni fog ez nekem? Kicsit parázok, de kell a pénz. Ez meg fizet többet mint 200.000.
Nálunk a 4 műszak így néz ki:
-2 nap 6:00-tól 18:00-ig
-2 nap pihenő
-2 nap 18:00-tól 6:00-ig
-2 nap pihenő
Azért csak egy interjú, hiába gyári munka :).
Ott azért még komolynak kell lenni kicsit.
A fiúm is pont így dolgozik, mint a 11., náluk is ilyen a 4 műszak.
Kérdező, egy sötét szövetnadrág jó lesz a blúzhoz, sötét cipővel. Ne told túl sem a sminket, sem a dekoltázst, sem az ékszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!