Mennyire fárasztó 4 műszakban dolgozni gyárban?
Sziasztok.
Holnap lenne egy interjúm egy gyárban mint operátor. A fizetés is rendben van, viszonylag közeli csak 4 műszakos. Állítólag a HR-s szerint a munkások kedvelik ez a fajta műszakot, mert több a pihenő napjuk. Eddig csak 2 műszak volt a legtöbb amiben dolgoztam. Én a 3-at vagy a 4 műszakot nehezen tudom elképzelni, hogy is megy. Viszont kellene nagyon a munka, a pénz, mert több mint 1 éve nem dolgozok egyéb okok miatt és hetek óta ez az egy keresett meg. Interjú is hosszadalmas lesz, van ilyen teszírás, videó a cégről stb. Szóval elég komolyan hangzott. Szerintetek megérné, hogy elmenjek holnap erre? Sajnos más munka sem keresett közben. Pedig van általánosom és szakmám is de semmi. 20-as éveimben vagyok nő, szerintetek menni fog ez nekem? Kicsit parázok, de kell a pénz. Ez meg fizet többet mint 200.000.
Nagyon személyfüggő. Van, aki tényleg szereti, mert csak 15 napot kell dolgozni egy hónapban.
Én személy szerint 7 év alatt nem tudtam hozzászokni.
vágj bele, aztán majd kiderül! többféle négyműszakos munkarend van, egyik sem leányálom. aki azt mondja, h szereti, az hazudik. 20 éve műszakozok, tudom, h miről beszélek.
a hr hazudott, 4 műszakban sincs több pihenőd, sőt az éjszakások utáni napokon sem fogsz pihenni normálisan, mert vissza kell állnod rendes alvásra. ez vkinek könnyebben megy, de van, aki napokig szenved, amíg kipiheni magát.
próbáld ki, aztán kiderül!
Akkor jó munkát, kérdező!
Az első fizudból pedig igyál egyet az egészségünkre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!