Honnan tudod hogy a főnököd, kollégáid megaláznak? hogy néz az ki? Szerintetek mi számít annak?
Nalunk a fönök raszolt a ffiakra hogy kizarolag ülve pisilhetnek. Ök meg bologattak mint a birka.
En meg ki voltam akadva hogy van képe egy fönöknek ilyeneket kerni.
Es még a fönökkel ertettek együtt a barmok.
Vagy mäsok elött csesz le es nem hiv el külön mehbeszelni a vélt problemait mert hatalmat statuàl.
1/3
És azt mégis hogyan ellenőrzi, mindenkit figyeltet ha vizelni megy?Bolond ha ilyent kér.Rá kell hagyni.Bezárja az ember az ajtót aztán úgy hugyozik ahogy akar.
Nem is maga az ellenörzes meg persze ki lehet bujni ilyenek alol.
Az abszurdum ott van, hogyan vàrhat el, vagy kérhet ilyet? Kb a szemelyi szabadsag sertese kategoria. Johogy azt nem mondja msr meg hogy a nök betétet vagy tampont hasznàlhatnak e.
Nekem 2 megalázós főnököm volt.
Az egyik:
Full hülyének nézte az alkalmazottakat. Rendszeresen küldött körbe üzeneteket, hogy kik a top performerek és kik a legrosszabbak. Na képzelheted ez milyen volt annak, aki a lista végén kullogott... A top performer meg a barátnője volt, akinek egyébként más volt a munkaköre...:D Volt, hogy beszédet is hallgattunk arról, hogy mi az, hogy ő a legjobb mikor nem is ez a munkája és 40 óra munka mellett neki vannak a legjobb számai? Hát igen, ez jó kérdés, hogy hogy is lehet ilyen... :D
Ha valaki home officeba ment biztos felhívta az illetőt a semmiből, hogy tényleg dolgozik-e és osszuk meg a GPS adatokat a mobil an, hogy tényleg az irodában vagyunk-e... Az ilyen szintű bizalom hiánya is megalázó szerintem, pláne ha teljesen alaptalan.
A másik:
Jobb vezető volt, de volt amit nem tudott kezelni juniorként. Nekem akkor haldoklott egy közeli hozzátartozóm, amikor vele dolgoztam, miután elmondtam a következő céges ajándékozásnál nyugtató teakosarat kaptam a cégtől...
Miután meghalt a hozzátartozóm ő is az egész csapat előtt adott elő egy beszédet arról, hogy nem érdekli a problémám. Nyilván nem ilyen direktben, de mindenki tudta, hogy az a beszéd nekem lett címezve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!