Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki évekig a saját laptopját...

Aki évekig a saját laptopját használta céges melókra mert más nem volt, milyen magatartás ezek után hogy pont ők nem kapnak cégest?

Figyelt kérdés

Ez milyen már? A cégnél most jutottak el odáig hogy a várható home office hullámra készülve céges laptopokat vesznek amit majd kiosztanak.

Vannak mint én is, akik ezer éve a cégnél vannak és világ életben a saját gépüket laptopjukat használták céges melókra-nem jókedvből hanem mert más nem volt.

Soha ezért egy fillért pluszt de még egy köszönömöt se kaptunk. Soha.

Most meg hogy céges gépeket vesznek épp azok a „régiek“ nem kapnak gépet, akik leginkább rászolgáltak volna.

Ők nem kapnak hiszen „nekik van“. Van a szart van, a saját van, ami eddig. Céges nincs és nem is volt soha.

Nem vicces hogy aki 2 hónapja van itt céges gépet kap, hogy dolgozni tudjon, aki meg 10 éve a saját gépét nyűvi jobb híján az meg nem kap semmit mert „neki van“???

Elképesztő!!!

2020. aug. 27. 09:35
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt érzem nonszensznek, hogy képes vagy évek óta itt rinyálni mindenen, ami csak történik az alapítványi iskolában, belekötsz az élő fába is, kiforgatod a hozzászólók szavait, holott közben ennyi idő alatt ennyi energia felhasználásával már tehettél volna azért, hogy jobb sorod legyen.
2020. aug. 28. 15:31
 32/38 anonim ***** válasza:
Mosmitírígykec c?
2020. szept. 12. 16:49
 33/38 anonim ***** válasza:
Elképesztően gáz vagy...
2020. szept. 13. 16:13
 34/38 anonim ***** válasza:

őőőőőő Nem. Ez nagyon hasonló eset ahoz hogy miért nem kap valaki előléptetést.

Ha jól végzi a munkáját akkor azért nem.

Ha rosszul végzi akkor azért nem.

2020. szept. 13. 18:15
 35/38 anonim ***** válasza:
Egyébként folyamatosan azt nézik kinek milye van milye nincs. Se kutyája se macskája. De lehet az a baja hogy nincsen senkije mindenki a saját problémáját tolja előre, hogy az a jogos azzal foglalkozzanak.
2020. szept. 25. 01:31
 36/38 anonim ***** válasza:
Ha ez Téged személy szerint zavar és normális a főnököd, akkor diplomatikus hangnemben és szóhasználattal jelezheted, hogy Te ezt nem tartod fair lépésnek és a régebb óta ott dolgozó kollégák ezt úgy érezhetik, hogy őket nem becsülik meg. Engem konkrétan azért nem zavarna, mert minden szempontból jobb a privát gépem, mint a céges, de ugyanakkor a munkához szükséges eszközöket a munkáltatónak biztosítani kell. Lehet kérni szolidaritást a kollégáktól, de csak nagyon indokolt esetben.
2020. okt. 8. 01:47
 37/38 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam hogy nekem ezekkel a nehézségekkel nem kell megküzdeni. Nemrég váltottam munkahelyet a bolond főnök miatt.
2020. okt. 8. 04:46
 38/38 anonim ***** válasza:
36-os vagyok. A félreértések elkerülése végett: a kérdezőnek írtam, nem egy meglévő kommentre reagáltam.
2020. okt. 8. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!