Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki évekig a saját laptopját...

Aki évekig a saját laptopját használta céges melókra mert más nem volt, milyen magatartás ezek után hogy pont ők nem kapnak cégest?

Figyelt kérdés

Ez milyen már? A cégnél most jutottak el odáig hogy a várható home office hullámra készülve céges laptopokat vesznek amit majd kiosztanak.

Vannak mint én is, akik ezer éve a cégnél vannak és világ életben a saját gépüket laptopjukat használták céges melókra-nem jókedvből hanem mert más nem volt.

Soha ezért egy fillért pluszt de még egy köszönömöt se kaptunk. Soha.

Most meg hogy céges gépeket vesznek épp azok a „régiek“ nem kapnak gépet, akik leginkább rászolgáltak volna.

Ők nem kapnak hiszen „nekik van“. Van a szart van, a saját van, ami eddig. Céges nincs és nem is volt soha.

Nem vicces hogy aki 2 hónapja van itt céges gépet kap, hogy dolgozni tudjon, aki meg 10 éve a saját gépét nyűvi jobb híján az meg nem kap semmit mert „neki van“???

Elképesztő!!!

2020. aug. 27. 09:35
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

6# vagyok

Nem tudom miért nyomod mindig ezt a stílust, nagyon idegesítő

"Újra azt mondom. ilyen szöveget lehet nyomni de ha én anno évekkel ezelőtt amikor friss emberként bekerültem ezzel indítok, nos akkor másnap nem lettem volna ott."

Én meg újra azt mondom, hogy ettől sokkal többre értékelem magam és a munkámat is. Ha te csak ennyit érsz a munkaerőpiacon, arról nem a főnököd tehet, ő csak nyilván kihasználja a helyzetet. Te meg úgysem teszel ellene semmit, szóval nem tudom mit hőbörögsz ezen.

Meg mondjuk ha nem is ezzel indítasz, de "ezer év" alatt csak lett volna lehetőség szólni.

2020. aug. 27. 11:05
 12/38 anonim ***** válasza:
52%
Feltettél egy kérdés, kaptál rá normális válaszokat. És hisztizel. Nem gondoltál még arra, hogy ideje lenne felnőnöd?
2020. aug. 27. 11:08
 13/38 anonim ***** válasza:

A kérdező csak panaszkodni akart, nem megoldásért jött ez nyilvánvaló.

#1 voltam.

2020. aug. 27. 11:47
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Van home office az alapítványi iskolában, Balu? Az meg hogy lehet? A vén alkesz főnök bele is pusztul, ha nincs körülötte slepp, akiket ugráltathat.
2020. aug. 27. 12:27
 15/38 anonim ***** válasza:
Szólj, hogy feltétlenül kell céges laptop, mert a tied tönkrement, és máshogy nem tudsz dolgozni.
2020. aug. 27. 14:07
 16/38 A kérdező kommentje:

" mert a tied tönkrement, és máshogy nem tudsz dolgozni."

És új laptop helyett másnap lehet a felmondásomat kapnám kézbe.

2020. aug. 27. 14:36
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy ekkora hisztigépet én is gyorsan kipattintanék a cégemtől.
2020. aug. 27. 14:40
 18/38 A kérdező kommentje:

"t én is gyorsan kipattintanék a cégemtől."

Aztán mégis itt vagyok tizensok éve. Ha meg akarnak tőlem válni oké hajrá! Kifizetik ami szerződés és Mt szerint jár, jár nekem mivel 10+ éve itt vagyok 60 napos végig fizetett felmondási idő, 3 havi átlagbérnek megfelelő végkielégítés vagyis 2+3 = 5 havi teljes bér egy összegben a kezembe. EZ JÁR!

Kifizetik és már itt se vagyok! Tán rajtam múlik? Tán én tartom alkalmazásban magamat??

Nem. Hát akkor?

2020. aug. 27. 14:53
 19/38 A kérdező kommentje:
De persze a szarf**ú főnök inkább elnézi a pofámat élete végégi minthogy akár 5 ft-ot is kiadjon végkielégítésre. Sóher szar alak.
2020. aug. 27. 14:54
 20/38 anonim ***** válasza:
...te meg balek.
2020. aug. 27. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!