Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki évekig a saját laptopját...

Aki évekig a saját laptopját használta céges melókra mert más nem volt, milyen magatartás ezek után hogy pont ők nem kapnak cégest?

Figyelt kérdés

Ez milyen már? A cégnél most jutottak el odáig hogy a várható home office hullámra készülve céges laptopokat vesznek amit majd kiosztanak.

Vannak mint én is, akik ezer éve a cégnél vannak és világ életben a saját gépüket laptopjukat használták céges melókra-nem jókedvből hanem mert más nem volt.

Soha ezért egy fillért pluszt de még egy köszönömöt se kaptunk. Soha.

Most meg hogy céges gépeket vesznek épp azok a „régiek“ nem kapnak gépet, akik leginkább rászolgáltak volna.

Ők nem kapnak hiszen „nekik van“. Van a szart van, a saját van, ami eddig. Céges nincs és nem is volt soha.

Nem vicces hogy aki 2 hónapja van itt céges gépet kap, hogy dolgozni tudjon, aki meg 10 éve a saját gépét nyűvi jobb híján az meg nem kap semmit mert „neki van“???

Elképesztő!!!

2020. aug. 27. 09:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
"És új laptop helyett másnap lehet a felmondásomat kapnám kézbe." - ha ilyen egyszerű a recept, akkor miért nem csinálod?
2020. aug. 27. 16:07
 22/38 A kérdező kommentje:
Mert HOVA mennék ha innen el kéne jönnöm? Azért nem!
2020. aug. 27. 16:17
 23/38 anonim ***** válasza:
5: nem olyan nehéz ám megértetni vele, hogy ez sok esetben nem akarás kérdése hanem tudás... Ha nincs géped, amit bevigyél, akkor nincs. Ha vállalkozó lennél, akkor még csak-csak azt lehet mondani, hogy elvárható a saját munkaeszköz, de még akkor is szoktak adni.
2020. aug. 27. 16:37
 24/38 anonim ***** válasza:

Vicces. Egyszer panaszkodsz, hogy kirugnak, utana meg leirod, hogy rugjanak ki.

Aruld mar el, mit dolgozol, ahova ennyi esz eleg?

2020. aug. 27. 16:44
 25/38 A kérdező kommentje:

"ogy kirugnak, utana meg leirod, hogy rugjanak ki."

Ennyit fogtál fel abból amit írtam? Ennyit? Nem magyarul írtam vagy mi??

2020. aug. 27. 18:45
 26/38 anonim ***** válasza:
Ennyit, meg azt, hogy hisztis vagy. Magyarul hisztiztel. Szerintem orul, hogy valahol elviselnek.
2020. aug. 27. 20:04
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

" mert a tied tönkrement, és máshogy nem tudsz dolgozni.

És új laptop helyett másnap lehet a felmondásomat kapnám kézbe"

Ha ilyen helyen dolgoznék, elkezdenék új állást keresni már most. Mit csinálsz, ha tényleg elromlik a gép? Már rúgnak is ki? Elég bizonytalan pozíció.

2020. aug. 28. 08:38
 28/38 A kérdező kommentje:

"Mit csinálsz, ha tényleg elromlik a gép?"

Marha nagy ész kell hozzá kitalálni. Nobel díjasnak kell lenni hozzá.

Mi van ha elromlik? Hát kisapám akkor veszek másikat! És miből? Saját pénzből mi másból!

MIért szerinted a 10+ év alatt mióta itt vagyok hány gépet fogyasztottam el? Szerinted a 10 év alatt uaz a gépem?

vettem újat és újat. Miből? Hát vajon miből? erre én soha egy fillért se kaptam.

2020. aug. 28. 09:21
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg balek vagy...
2020. aug. 28. 10:01
 30/38 anonim ***** válasza:

A céges laptopot nem "ajándékba" kapják a dolgozók, hanem akik eddig bejártak és úgy tûnik emiatt nem kellett nekik laptop, kapnak egyet az otthoni munkához. A cégnek ez plusz kiadás, ezért annyit vesznek, amennyi feltétlen szükséges. Nem állnak neki most adakozni, mikor a legtöbb cég örül ha nem veszteséges a jelenlegi helyzetben.

És ha vége a home office-nak, esélyes, hogy úgyis vissza kell adni, hiszen ha az újoncok elôtte megvoltak számítógép nélkül, nincs ok náluk hagyni. Ha ekkor felszabadulnak azok a laptopok, megpedzegetheted, hogy neked kellene egy, mert amúgy is napi szinten használod.

2020. aug. 28. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!