Aki évekig a saját laptopját használta céges melókra mert más nem volt, milyen magatartás ezek után hogy pont ők nem kapnak cégest?
Ez milyen már? A cégnél most jutottak el odáig hogy a várható home office hullámra készülve céges laptopokat vesznek amit majd kiosztanak.
Vannak mint én is, akik ezer éve a cégnél vannak és világ életben a saját gépüket laptopjukat használták céges melókra-nem jókedvből hanem mert más nem volt.
Soha ezért egy fillért pluszt de még egy köszönömöt se kaptunk. Soha.
Most meg hogy céges gépeket vesznek épp azok a „régiek“ nem kapnak gépet, akik leginkább rászolgáltak volna.
Ők nem kapnak hiszen „nekik van“. Van a szart van, a saját van, ami eddig. Céges nincs és nem is volt soha.
Nem vicces hogy aki 2 hónapja van itt céges gépet kap, hogy dolgozni tudjon, aki meg 10 éve a saját gépét nyűvi jobb híján az meg nem kap semmit mert „neki van“???
Elképesztő!!!
Vicces. Egyszer panaszkodsz, hogy kirugnak, utana meg leirod, hogy rugjanak ki.
Aruld mar el, mit dolgozol, ahova ennyi esz eleg?
"ogy kirugnak, utana meg leirod, hogy rugjanak ki."
Ennyit fogtál fel abból amit írtam? Ennyit? Nem magyarul írtam vagy mi??
" mert a tied tönkrement, és máshogy nem tudsz dolgozni.
És új laptop helyett másnap lehet a felmondásomat kapnám kézbe"
Ha ilyen helyen dolgoznék, elkezdenék új állást keresni már most. Mit csinálsz, ha tényleg elromlik a gép? Már rúgnak is ki? Elég bizonytalan pozíció.
"Mit csinálsz, ha tényleg elromlik a gép?"
Marha nagy ész kell hozzá kitalálni. Nobel díjasnak kell lenni hozzá.
Mi van ha elromlik? Hát kisapám akkor veszek másikat! És miből? Saját pénzből mi másból!
MIért szerinted a 10+ év alatt mióta itt vagyok hány gépet fogyasztottam el? Szerinted a 10 év alatt uaz a gépem?
vettem újat és újat. Miből? Hát vajon miből? erre én soha egy fillért se kaptam.
A céges laptopot nem "ajándékba" kapják a dolgozók, hanem akik eddig bejártak és úgy tûnik emiatt nem kellett nekik laptop, kapnak egyet az otthoni munkához. A cégnek ez plusz kiadás, ezért annyit vesznek, amennyi feltétlen szükséges. Nem állnak neki most adakozni, mikor a legtöbb cég örül ha nem veszteséges a jelenlegi helyzetben.
És ha vége a home office-nak, esélyes, hogy úgyis vissza kell adni, hiszen ha az újoncok elôtte megvoltak számítógép nélkül, nincs ok náluk hagyni. Ha ekkor felszabadulnak azok a laptopok, megpedzegetheted, hogy neked kellene egy, mert amúgy is napi szinten használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!