Felháborítónak tartanátok ha a kolléganőtök eldobálná az ennivalót?
Nem csak a sajátját.Az enyémet is volt,hogy eldobta.Hagytam ott pogácsát a napokban és néhányat megevett belőle a maradék pár darabot eldobta.Nem volt semmi baja,megettem volna a reggeli kávé mellé.Sokszor a kukába dob kenyeret amit vesz az ennivaló mellé vagy amit rendel pl.csirkeszarnyakat,gyümölcs salátát annak is néha fele megy a kukába.Vagy kint hagyja kefirt,tejet amit utána szinten elkell dobni.
Felelőtlenül bánik az ennivalóval.Azt is rossz nézni,hogy ilyen felelőtlenül pazarol az meg felháborító hogy az enyémet is eldobta 2-3 alkalommal.Tartozásokkal meg tele van mások felé.Egyébként a felettesem.
Nekem az a fura, hogy a kidob helyett eldob kifejezést használ vki.
Mellesleg, ha nem bírja megenni, mégis mit csináljon vele?
6-os nem csak azt dobja el amibe beleevett,érintetlen ételt nis pl.ha rendelek 6 csirkeszarnyat és három megmarad azt nem kellene eldobnu,neg a zsemlét sem amihez hozzáért kilehet rakni a hajléktalanoknak.Ez rendszeren így van.
Nem szóltam neki azt miért dobta el múltkor kitettem a tányérra két joghurtos pitét ami megmaradt a reggeliből egyiket megette a másikat a kukába tálaltam.Nem volt semmi baja mi azt otthon ami marad elfogyaszjuk 2-3nap múlva is.Se a pitének, se pogácsának semmi baja nem volt nem állt ott hetekig a kávé mellé reggel pont megfelelő.
A sajátomért szólnék, ha felettes ha nem.
Az övéhez semmi közöd.
(És tényleg rettentően irritáló ez az "eldobni" kidobni helyett, először azt hittem elírtad de feszt 50x leírtad már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!