Szerintetek nem felháborító az, hogy Norbi szerint "félárva" az a gyerek akinek elváltak a szülei?
Nem hallottam erről, de most hogy mondod... Csak egyre ostobábbnak tűnik ez az ember. Teljesen letojom a véleményét meg az ilyen hasonlóakét is.
Nyilván nem így van, nem lesz attól senki félárva hogy elválnak a szülei!
Kedves első! Mégis hogyan lenne más ez így, bármilyen formában??
Azok lesznek árvák, akiket elhagynak a szülei. Ha az apa mondjuk elköltözik, és újra házasodik, de pénzeli a gyerekét, mindent megad neki, támogatja, naponta látogatja, hogy a halálba lenne már félárva? Ez alapján az is árva, akinek az apja kamionos vagy katona mert mondjuk heteket-hónapokat nem jár haza!
Kiskoromban én is megkaptam ezt a hülye agymosást az öregektől, mert elváltak a szüleim, hogy "csonkacsaládban élek" meg hasonlók, és úgy éreztem ez valami fogyaték. Pedig francokat, semmivel sem másabb mint az osztálytársaim nagy része, akiknek a szülei verték egymást, meg ordítoztak. Az enyémek legalább véget vetettek a vitáknak és külön, újra békében éltek valaki mással. Nem értem miért a házasság lenne az egyetlen faktora a boldogságnak?! Tudjuk hogy házasok is élnek rosszul és elváltak is élnek boldogan. Azt hittem a mai világban ilyen butaságokon már nem akadunk le! 🙄 🤦🏻♀️
Norbi sztem egy végtelenül egyszerű ember, és ezt nem csak a mostani kis botránya miatt gondolom így.
Komplex kérdésekben felszínes gondolatokra képes csak, amiket teljes mellszelesseggel képes védeni.
Kit érdekel, hogy mi van, ha a szülők nem válnak el mikor el kéne válniuk, és a gyerek egészen addig látja, hogy hogy gyűlölik egymást, amíg el nem költözik otthonról, nem?
Kit érdekel, hogy az a szülő, aki szereti a gyerekét, megprobal ugyanúgy az élete része maradni akkor is, ha már nem házasok a másik szülővel?
Kit érdekel, hogy az a szülő, akit nem érdekel a gyereke, az akkor sem fog foglalkozni vele, ha egy házban élnek?
Norbi agya megszült egy gondolatot, és innentől az a gondolat számára az igazság, amit a világ képébe is akar dörgölni.
Őszintén hiszem, hogy ideje hátrahagyni az ilyen ostoba embereket. Nem kéne, hogy több súlya legyen a szavuknak, mint bármelyik másik hétköznapi kukafilozofusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!