Mondtatok már vissza elfogadott állásajánlatot?
Persze. Rájöttem, hogy oké, hogy lehetek postás, de így diplomával azért mégse kéne... azóta is állást keresek 😃 de így legalább biztosan van időm rá, és nem szalasztok el semmilyen jó lehetőséget.
Nem volt aláírt szerződés. De ha lett is volna, akkor próbaidő van. Ez alatt is bármikor fel lehet mondani, és bármikor felmondhatnak neked.
Megmondhatod az okot, de nem kötelező.
Mondd meg, hogy nem jött be, mást találtál.
Persze. Nekem volt oylan, hogy jelentkeztem egy állásra, azt mondták, hogy felvesznek. Jeleztem az aktuális cégemnél, hogy ez van, ott jobb a bér, úgyhogy itt a felmondás. Erre emeltek a béremen, csak ne menjek el. Végül maradtam.
Rá 1 napra jeleztem a másik helyen, hogy bocs, de mégsem számolok le, mert emeltek a béremen. Erre ők is emeltek, végül így kerültem hozzájuk. Jelenleg is ott vagyok.
Picit kellemetlen volt, mondjuk 10-es skálán 0.5. Ez van, pénz beszél.
Igen, vagyis voltam interjún, a második kört átugorva tettek ajánlatot az alapján amit az interjún kértem.
De a jelenlegi főnököm ráígért, így visszamondtam az újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!