Munkahelyen telefont feltölteni mennyire elfogadott?
Nem hinném, hogy foglalkozik valaki azzal, hog bedugod a konnektorba a töltőt, majd csatlakoztatod a telefont a töltőre, hogy töltődjön.
Ez a kérdés hogy merült fel benned?
nekem egy vezeték nélküli töltő van a _számítógépemre_ dugva.
Amikor ott ülök a gép előtt, rádobom a telót.
Ez mitől lenne probléma??????
Ha elvárás hogy fullban elérhető legyek, akkor ennek nem kellene problémát okoznia.
A kollégák táblagépen kötelesek __KÖTELESEK__ a dolgaikat intézni, úgyhogy a pihenő helyiségben és abban a helyiségben ahova bejárnak melegedni, ügyezni, dolgozni, ... ott hosszabbítókat helyeztem al, hogy tudják tölteni a vágódeszkáikat.
Ha van olyan főnök aki ezt zokon veszi, hát akkor annak bizony a jó k...... :))))
Ha hiszitek ha nem nekünk már sokadik alkalommal tették szóvá hogy otthon kéne tölteni és nem céges árammal.... mivel agyhalottakkal nem állok le így nem töltöm amúgy is felmondok 1-2 hónap úgyhogy szarják össze magukat a céges árammal
vettem egy power bankot arról töltöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!