Önéletrajzra, milyen fotot tegyek fel, hogy minél "megnyerőbb" "versenyképesebb" és az általában elfogadott legyen?
Nirmalis foto amit te is latnal egy jelentkezotol. Nezzek ki ugy mint egy interjun a kepen ha nincs mas otleted. Mivel ez mar az... es ne vigyorogj ne ks morcos fejed legyen hanem kedves.
Erzessel csinald nyilvan te is erzed hogy mi az ami jo.. max nyusziskodsz itt nekunk ;))
Elmentem egy fotóshoz és csináltattam pár profi képet. Egy natúr smink volt rajtam, frissen mosott haj, meg egy kék blúz. Mosolygós megnyerő képek készültek, volt vagy 2500 Ft, de sokkal igényesebb és profibb, mint otthon a fal előtt vagy a kertben rossz fények közt fotót csinálni. Főleg, ha külföldre pályázol ennyit megér.
Amúgy fotót csak akkor tegyél a cv-re ha kifejezetten kérik, a képességeid, gyakorlatod legyen a döntő.
Fehér háttér előtt ülj le és fotozd le úgy magad nappali fényben. Szerintem fekete vagy fehér vagy bármilyen színű póló is jó, úgyis csak a nyaka látszik majd,ha körbe vágod.
Vágj normális fejet, nevetni vagy ilyenek nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!