Miért mindig én szívok a vírus miatt?
Boltban dolgozom ,brutális a forgalom a karácsony előtti ehhez képest lóf.. Volt.
Ezért nem dijazom az iskola bezárást sem... tanároknak óvónőknek Hawaii ( tudom lepontoznak érte ) ,aki bolti eladó vagy gyári dolgozó az meg pusztuljon el.
Egységes karantén kellene vagy akkor semmilyen!
My comfort zone for you nevű csatorna feltöltött egy videót, amiben mondja, hogy figyeljünk az eladókra is, és értsük meg őket.
Szóval valaki gondol rátok is, ne félj.
Egyébként én is csatlakozom, és köszönöm a Te és a többi eladó munkáját, valamint köszönöm, hogy ebben a helyzetben is dolgoztok, és segítetek abban, hogy mindenki be tudjon vásárolni, amit kell.
Köszönöm, köszönjük!
Itt nem a munkáról van szó látom nem fogod fel!
Egyes diplomás állások sem végezhetők home Office-ban!
Hanem hogy minket nem véd semmi ..és még rengeteg más embert sem mint rendőr ,ápolónő ,buszvezető ,gyógyszerész,orvos stb.
Kötekedők menjenek innen!!!!
És te miért vagy ott minden kérdésnél? Az egészség kategóriában is a tanárokat alázod te önimádó troll.
Mondj fel de aztán neked se legyen képed boltba menni. Jaa hogy azt már nem. Te te te te.
Nem aláztam a tanárokat ,a tényeket mondtam el.
Nem helyes e szerint kivételezni senkivel sem.Nem vagyok önimádó de attól én is féltem az életem nemcsak az oktatásban dolgozók!
Troll az meg te vagy!
Te itt alapvető tévedésben vagy. Az iskolákat nem azért zárták be, mert kivételeznek tanárokkal, vagy mert féltik a testi az épségüket, a tiédet meg nem.
Minden intézkedés arról szól, hogy lehetőleg minél kevesebbet mászkáljanak az emberek, és csak akkor menjenek el otthonról, ha nagyon muszáj és ne legyen tömeg. Így lehet elkerülni, vagy enyhíteni az egészségügy túlterhelődését. Az iskola ennek a melegágya. Ezért van sok home office is, ahol az kivitelezhető. Az élelmiszerboltokat és patikákat még Olaszországban sem zárták be.
Amúgy meg örülj, hogy van munkád. Szerinted, aki a turizmusban dolgozik az most mit érez? Ha már itt tartunk, fel is mondhatsz, senki sem tart pisztolyt a fejedhez.
Nekem ez a szakmám,és eddig mondhatom szerettem is,
most ebben a rendkívüli helyzetben jött ez csak nálam,hogy hátrányát érzem és rossz.
De ez van majd lecseng a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!