Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mindig én szívok a...

Miért mindig én szívok a vírus miatt?

Figyelt kérdés

Boltban dolgozom ,brutális a forgalom a karácsony előtti ehhez képest lóf.. Volt.

Ezért nem dijazom az iskola bezárást sem... tanároknak óvónőknek Hawaii ( tudom lepontoznak érte ) ,aki bolti eladó vagy gyári dolgozó az meg pusztuljon el.

Egységes karantén kellene vagy akkor semmilyen!

2020. márc. 15. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 A kérdező kommentje:

Liszt ? Nah ne ,az meg a cukor fogyott el elsőként.

Ha nem látom az adatokat nem hiszem el,hogy 5 ször annyi fogyott el.

Nem továbbra sem a munkát irigylem vagy más foglalkozását ,mint ahogy 6sszor leirtam hanem hogy mi nem vagyunk védve.

Ez van :(

2020. márc. 15. 15:22
 42/79 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést kérek, hogy nem vág élesen ide az, amit írok, de lehetne keresni arra is megoldást, hogy az emberek úgy tudjanak hozzájutni az általuk megvásárolni kívánt portékákhoz, hogy ne taperolhassanak, tüsszöghessenek össze mindent. Hajmeresztően hangzik, de régebben meg lehetett oldani azt, hogy egy ablakon adták ki a cuccokat, - senki nem ténfergett az üzletben. Ennek meg lehetne keresni egy olyan módozatát, ami igazodik a gördülékeny kritériumhoz.
2020. márc. 15. 15:25
 43/79 anonim ***** válasza:
92%

De most mit lehet erre válaszolni?

Igen, nem vagy annyira védve mint egy home offices irodista, viszont azért jobban védve vagy mint egy beteg között szaladgáló nettó 150t kereső ápolónő.

Az élet nem igazságos, sosem volt az, és sosem lesz az. Nem is lehet, a jellegéből fakadóan.

2020. márc. 15. 15:26
 44/79 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyire zavar menj el táppénzre, de ha nem nagymama korú vagy, nem igazán kell aggódnod, a fitalok lábon kihordják, azt meg nem várhatod el, hogy álljon le az élet, milyen védelmet akarsz? Kérj a munkáltatódtól arcmaszkot, meg kesztyút, az eu dolgozók is ennyit kapnak, vagym ég ennyit se.
2020. márc. 15. 15:39
 45/79 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagymama korú,maszkot nem kapunk a cégtől én meg 4 patikában kerestem de nemvolt.

Hat ez van igazságtalan az élet.

2020. márc. 15. 15:43
 46/79 anonim ***** válasza:
59%

Közel 2 óra után sikerül befejezni a hisztit?

Sikerülni fog túlélni a holnapi napot??

2020. márc. 15. 15:50
 47/79 A kérdező kommentje:

Akinek ez hiszti hagyjon békén 😊

Akinek meg nem kell menni az úgysem érti meg.

2020. márc. 15. 15:53
 48/79 anonim ***** válasza:
30%

Emberek, miert nem lehet megerteni, hogy ha valaki egy boltban dolgozik es most naponta talalkozik 5000 emberrel az joggal ideges??????

Milyen mocsok dolog azt irni, hogy tanultal volna mas szakmat.

Uristen, lefogadom, hogy ide valaszolok azert vannak ezen a kerdesen ennyire kiakadva, mert ok azok akik felvasarolnak mindent.

2020. márc. 15. 16:01
 49/79 anonim ***** válasza:
85%
Kedves Kérdező! Te jelenleg hogy szerzed be az élelmiszert?
2020. márc. 15. 16:21
 50/79 anonim ***** válasza:
70%

"Az kellene, hogy mindenki otthon maradhasson, csak boltba, gyógyszertárba kelljen mennie, de mindenki kapjon legalább egy minimális összeget."

Szívem, hogy akarsz boltba menni, ha a boltosok is otthon vannak?

2020. márc. 15. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!