Miért mindig én szívok a vírus miatt?
Boltban dolgozom ,brutális a forgalom a karácsony előtti ehhez képest lóf.. Volt.
Ezért nem dijazom az iskola bezárást sem... tanároknak óvónőknek Hawaii ( tudom lepontoznak érte ) ,aki bolti eladó vagy gyári dolgozó az meg pusztuljon el.
Egységes karantén kellene vagy akkor semmilyen!
És igen jobb hogy kiírtam mert az az ember aki beteget ápol vagy pénztárban áll vagy épp a gyárban csomagol terméket az nem ér semmit csak a tanárok óvónők ?
Nem emberséges. Felsőfokú végzettség közül is van jópár ami nem végezhető otthonrol.
Ebböl is látszik, hogy halvány elépzelésed sincs semmiröl!
A tanároknak legalább annyi, ha nem több munkája van, ha nem bezárták az iskolákat, mert meg kell szervezni a távoktatást, meg a gyerekek ellenörzését, ami sokszoros energiabefektetés, mint a normál tanítás, ami szintén nem leányálom!
Nem a munkájukat szóltam le ezzel hanem igazságtalan a helyzet!
Ők védve vannak más meg mehet ....
600 kg sonkával készültem husvétra, ami az egész éves termelésem 90%-a kb..(hentes vagyok)
Erre bezártak a piacok ahol árultam volna..számolja ki aki akarja hogy ez mekkora cumi. Nem csak te szívsz nyugi
A mocskolódó privát levélre pedig :
Nem arra akartam ezt kielezni hogy jaj akkor tanultál volna tanárnak ?
Nem a szakma vagy végzettsége a lényeg nem értitek???!
hanem hogy egységesen meg kellene védeni azokat az embereket is akik máshol dolgoznak !!!
Kérdező te nem vagy százas. Jobb is hogy az eladóskodásnál nem találtál értelmesebb szakmát mert gondok vannak a fejedben.
Leírod hogy irigykedsz :D Akkor miért nem lettél tanár vagy óvónő? Most otthon ülhetnél ... huu de jó lenne hiszen veled is kivételeznének!
Az elobb irtam le :nem a szakmára vagy végzettségre ki élezve !!
Hanem hogy minden embert egységesen meg kellene védeni!!
Vagy aki elado ,ápolónő ,mozdonyvezető akármi..az nem ugyanolyan ember ?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!