Miért mindig én szívok a vírus miatt?
Boltban dolgozom ,brutális a forgalom a karácsony előtti ehhez képest lóf.. Volt.
Ezért nem dijazom az iskola bezárást sem... tanároknak óvónőknek Hawaii ( tudom lepontoznak érte ) ,aki bolti eladó vagy gyári dolgozó az meg pusztuljon el.
Egységes karantén kellene vagy akkor semmilyen!
Egységes karantén?
Kérlek fejtsd ki, hogy lehetne ezt KONKRÉTAN megvalósítani?
Tehát maradjon mindenki otthon. Ergo nem csak volt nincs, élelmiszert se állít elő senki. Nincs gyógyszertár, nincs kórház, nincs orvos, nincs ápolónő.
Nincs áram (mert ugye ehhez is kell dolgozó), nincs internet, nincs távfűtés, nincs vezetékes gáz, nincs telefon.
Így képzeled valahogy?
Mi legyen a jelenleg kórházban fekvő betegekkel? Nem csak a koronavírusosakra gondolok, aki infarktus miatt van bent, annak is szüksége van kezelésre.
Ha tényleg el durvul a járvány ( neadisten higy ugylegyen )akkor ténylegesen karantént rendelnek el ,nemcsak bizonyos rétegnek.
Tehát akkor csak megoldható valahogy.
#23: nem akarlak elkeseríteni, de ahol tényleges karantén van, ezek, amiket a 21-esben felsoroltam, nem állnak le.
Működik az egészségügy, a rendvédelem, a gyógyszertárak, a benzinkutak, és az élelmiszerboltok nyitva vannak.
Van, ami nem állhat le.
Látom nem olvassátok el! Nem a szakmára akartam ezt kiélezni!
Hanem arra,hogy minket nem véd semmi!
És rengeteg olyan van ahol nem lehet home Office. Ezek mellett az emberek mellett senki nem áll ki. Vagy rajtam kívül ez senkit nem zavar itt mindenki tanár vagy irodai asszisztens ? ( példa volt )
Ez sem teljesen igaz,a saját üzletünkről tudok nyilatkozni ahol én dolgozom ,sok áru megvan rendelve de napokat áll a határokon stb elhúzódó ellenőrzések ( a voltál olaszba mondjad nem videó óta) ,Szval ha elfogy a készlet esetleg ?!! Nyitva maradhat de minek.
Persze ez nem most hanem ha eldurvul a helyzet.
Konkrétan itt is volt akik majdnem összeverekedtek a cukron.
Nem vagyok Tünde. De még mindig nem értitek,hogy nem a szakma a baj,hanem hogy sokak szerint ezeket az embereket nem kell megvédeni.
Egy orvos vagy gyógyszerész biztosan sokat tanult,mégsem mehet home Office ra .
Nem a végzettségről szól ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!