Miért mindig én szívok a vírus miatt?
Boltban dolgozom ,brutális a forgalom a karácsony előtti ehhez képest lóf.. Volt.
Ezért nem dijazom az iskola bezárást sem... tanároknak óvónőknek Hawaii ( tudom lepontoznak érte ) ,aki bolti eladó vagy gyári dolgozó az meg pusztuljon el.
Egységes karantén kellene vagy akkor semmilyen!
Én értelek, Kérdező!
Támogatom is a véleményedet, csak sajnos ne tudom, hogy mit lehetne tenni.
Nem mehetünk fizetés nélküli szabadságra,amikor ekkora roham van az üzletekben.
Ez nem sima influenza!!! Ha ez lenne nem lenne ez a helyzet nagyvilágban.Olvass utána.
Az életben sok minden igazságtalan, ez is.
Élelmiszerre mindig minden körülmények között szükség van, így az élelmiszerboltok nem zárhatnak be. Ahogy a kórházak és az orvosi rendelők sem. És igen, ezeket a munkákat nem lehet home officeban végezni.
Nincs erre megoldás.
Én is olyan munkakörben vagyok, ami home office-ban nem végezhető. Ezt tudomásul kell venni.
Addig dolgozok, amíg az üzemek nem állnak le.
De ahol minden leáll, az egészségügy, a rendvédelem továbbra is működik, az élelmiszerboltok, a gyógyszertárak, benzinkutak nyitva vannak.
Ez egy ilyen helyzet, van, ami nem állhat meg. De a 21-esre nem válaszoltál. Konkrétan hogyan képzelnél el egy járványügyi helyzetet orvosok, ápolók, élelmiszer, gyógyszerek nélkül?
Az egészségügy más meg a rendőrség pl.
de ha úgy alakul irtam a mi üzletünk
Is bezárhat hiszen ha nem lesz áru pótolva nem lesz mit eladni.
Cukrot lisztet kartonszamra vitték, már nincs a raktárban pl.
Ha eldurvul és nem lesz áru utánpótlás.
#39: de lesz, csak más forrásból, esetleg kevesebb, és drágábban.
Ha csak kenyeret, lisztet, meg zsírt tudtok egy hétig árulni, akkor azt.
A kormány még nem jelentett be semmilyen kompenzációt. Ha ezután sem teszi, aki nem fog dolgozni, mert pl. bezárják a gyárakat, az mehet a saját szabija terhére, amíg van, ha elfogy, fizetetlen szabi.
Ha leállnak a gyárak, az addig home office-ban lévő kollégáknak se lesz munkájuk, nekik ugyanez.
Azok, akiknek a cége ezt nem éli túl, az utcára kerül. Tényleg ezt irigyled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!