Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mindig én szívok a...

Miért mindig én szívok a vírus miatt?

Figyelt kérdés

Boltban dolgozom ,brutális a forgalom a karácsony előtti ehhez képest lóf.. Volt.

Ezért nem dijazom az iskola bezárást sem... tanároknak óvónőknek Hawaii ( tudom lepontoznak érte ) ,aki bolti eladó vagy gyári dolgozó az meg pusztuljon el.

Egységes karantén kellene vagy akkor semmilyen!

2020. márc. 15. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
92%

Köszönöm hogy holnap is kiszolgálsz te vagy valamelyik kollegad!

Tartsatok ki,rátok is nagy szükség van 💗

Én is megyek holnap, egy gyárba ,gyalog mert a Bkk-t kihagyom

Akinek lehet az meg maradjanak otthon azzal teszik a legjobbat

2020. márc. 15. 16:50
 52/79 anonim ***** válasza:
61%
Ja és a tanultalvolnara annyit h mérnök vagyok
2020. márc. 15. 16:57
 53/79 A kérdező kommentje:

51 Köszönöm 😊mindenki nevében

5szörös forgalmat bonyolítunk csak leáll valamikor,ráadásul holnaptól kevesebben leszünk.....

2020. márc. 15. 17:01
 54/79 anonim ***** válasza:
88%

Én jogász vagyok, és kell mennem holnap. Egyetem alatt pénztárban dolgoztam, tényleg durva, minden karácsonykor lebetegedtem.

Én úgy látom, hogy sokkal kevesebben maradhatnak otthon, mint akiknek muszáj menni dolgozni. Ha nekik megengedi a munkájuk, akkor nem lehet azt mondani, hogy "ha nekem rossz, legyen nekik is, menjenek csak dolgozni". Jó nekik, de ez nem ellened van. Nem érsz kevesebbet, sőt.

Aki otthon marad, az meg azzal segít, hogy lassítja a vírus terjedését.

Én is csak addig tudok enni, amíg te bejarsz dolgozni. Addig jutok el melóba, amíg a busz sofőr veül a volán mögé. Egymásra vagyunk utalva.

2020. márc. 15. 17:15
 55/79 anonim ***** válasza:
78%

Több oldalról is megközelíthető a dolog.

Fél éve költöztem fel Pestre, azóta dolgoztam egy élelmiszerboltban pénztáros/árufeltöltőként, aztán 1 hónappal ezelőtt sikerült elhelyezkednem a szakmámban, ami viszont most a vírus miatt veszélybe került. Félek, hogy elküldenek főleg hogy próbaidőn is vagyok, és mivel csak nemrég "kezdtem" el az életet, így megtakarításom sincs (ami volt, az elment a felköltözésre), és albérletben élek.

Édesanyám vidéken él, a legrosszabb esetben visszaköltözök hozzá, de ott 0% esélye van, hogy a szakmámban elhelyezkedjek, sőt, kb a közmunka programom kívül nincs semmi más, ami van is arra 1000-en jelentkeznek, mi lesz akkor ha még beüt a válság is... Esélytelen lesz munkát találni. Budapestre meg szintén esélytelen lesz visszaköltözni, pont az előbbi probléma miatt.

Szóval most rohadtul bánom, hogy ott hagytam az élelmiszerboltot, mert ha kettészakadnék is, de legalább lenne biztos munkám.

2020. márc. 15. 17:33
 56/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam vegig de egyseges karanten? S leírnád h ez h valósúlna meg? Persze ertem csunya dolog hogy az egyik otthon maradhat a masik nem ha vki pusztul pusztuljon a tobbi is alapelv helyen valo is lenne de kerdem en ha egyseges karanten lenne ki latna el a betegeket eppen most? Mi lenne az egeszsegugyi ellatassal a rendeszettel stb stb azokkal a lenyeges tarsadalmi munkakorokkel akik azon dolgoznak minden percben oraban h a magyar nep biztonsagban legyen.Nem lehet mindenki karantenban mert ha az orvosok apolok egeszsegugyi szemelyzet nincs akkor ki apolja a beteget? Vegulis ők is karantenba vonulhatnak es akkor nem szívnak. Pont ezert es mas okokbol a legnemesebb hivatas az övéké nem menekulnek a 4 fal koze hanem bele allnak a harcba. Kell ilyen is s meg kellene oket pont ezert fizetni. Megis alulfizetett sokuk. Ök nem haborognak h bezzeg ez az amaz otthon ul vedelembe en meg itt szivok a kollegaimmal h ezt a sok hulyet megmentsem.Kozvetlen erintkezve a beteggel. Szep is lenne ez a felfogas. EMBEREK ők csupa nagy betuvel. Masodsorban nem hiszem h akkora hawaii otthon ulni hetekig honapokig bevetel nelkul tappenzen vagy esetleg mar kirugva.
2020. márc. 15. 17:38
 57/79 A kérdező kommentje:

Akiket említettem ők alapbért kapnak!!

Én még fizetés nélküli szabit sem,mert akkora a forgalom.

Az előzőnek : ha ilyen munkát szeretnél ,biztosan lesz. Több ember most nemtud jönni mert nemtudta megoldani a gyerek felügyeletet ( pl 2t nem vállal senki ,még pénzért sem) így az ő helyükre fognak felvenni embereket.

2020. márc. 15. 17:42
 58/79 anonim ***** válasza:
80%
Tudom h te en es sok millio honfitarsunk most felti az egeszseget es mindenkinek a sajatja a legfontosabb de ha ne adj isten ott fekszunk elesetten akkor is azt mondjuk a noverkeknek orvosoknak: bocsanat doki noverke de ellatom magam is inkabb menjenek haza mert ugy az igazsagos? Sok igazsagtalansag volt mar a tortenelem soran s ha nincsenek hőseink nem csak az orvosok nővérek mert sok szep nemes szakma van /igen a kereskedelem is az s minden ami az emberek létéért van/akkor mi sem vunk itt. Ott volt pl csernobil a likvidatorokat bele kuldték szó szerint a halalba h a sugar ne szedjen tobb aldozatot. Legtobbje 1 heten belul volt aki par ora alatt meghalt 30 ev alatti fiatalemberek. Ha nincsenek tobb millio aldozatot kovetelt volna a katasztrofa. Hetkoznapi hősök.
2020. márc. 15. 17:52
 59/79 anonim ***** válasza:
0%
Koszonom kerdezo mar van 56os valaszolo vok es az eüben dolgozom🙂
2020. márc. 15. 17:54
 60/79 anonim ***** válasza:
80%

A tanároknak sem a legjobb. Nem szünetet kaptak, hanem ki kell találniuk egy teljesen új fajta oktatási és számonkérési módszert és azzal kell folytatni a tanévet.

Úgy hogy a nagy részük egy PPT-t sem tud elindítani egyedül, nem hogy azt a vetítőre kirakni.

Ugyan ez van egyetemen is pár tanárnál.

Tőlök azért hírtelen nagy elvárás az online oktatás.

2020. márc. 15. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!