Jogosan frusztrál hogy még az FKF utcaseprők is kapnak emelést? Én meg semmit évek óta?
Aláírták a 2020-as bérmegállapodást az FKF-nél
Aláírták a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt.-nél hétfőn a 2020-as bérmegállapodást, amelynek értelmében március elsejével a fizikai dolgozók tízszázalékos, a szellemi dolgozók egységesen hétszázalékos béremelést kapnak.
Komolyan mondom el fogok jutni loda hogy nem nézek-olvasok híreket. Most pl megtudtam hogy még az FKFnél is (magyarul: utcaseprők..) szóval még ott is lesz emelés.
És azért lássuk be, nem épp nagy dicsőség ez a munkakör. De még ott is emelnek nem is keveset 10%-ot.
Én meg itt vagyok diplomás emberként diplomás munkakörben és 5 éve egy fillér emelést se kaptam.
Megmondták, legközelebb 2022ben lehte bérkorrekció, nem tudni mennyi, de addig semmi egy fillér se.
Jogosan frusztrál engem hogy még egy utcaseprő is több emelést kap mint én ? Illetve MI mert nem csak én dolgozom itt.
(ja és nem, nem megyek el utcaseprőnek, kösz, havi millióért se mennék el)
Értelmes választ mert az hogy "monnyá föööl " na az nem válasz.
Meg az se hogy komfortzóna stb mert az én esetemben a komfortzóna hogyan értelmezhető. Sehogy.
Látod, ez a te nagy bajod!
Hogy csak EGYETLEN megoldást tartasz elfogadhatónak: ha azt írjuk a kérdésedre/problémádra, hogy "igen, szemét alak a munkáltatód, és tkp. 100% béremelést kéne kapjál, mert olyan jó munkaerő vagy".
:-DDDDDDD
Azt meg nem kommentálnám, hogy nem tudod értelmezni a kilépés a komfortzónából fogalmat!
# 39 Ezek szerint bp-i vagy...??
Akkor meg mire fel a síránkozás, hogy úgysem találnál jobbat...???
Azt hittem, valami vidéki eldugott helyen vagy bebetonozva, ahol 100 km-es távolságban sehol egy másik munkahely...
Bazzeg, emeld fel a hátsódat, és irány!
Sőt, még GYK-ezés közben is tudsz állásajánlatokat böngészni! :-DDDDD
"Sőt, még GYK-ezés közben is tudsz állásajánlatokat böngészni! :-DDDDD"
gyakorló álláskereső vagyok évek óta. olyan "remek " helyek lettek volna hogy inkább itt vagyok.
3 műszak szarért húgyért... stb
Vagy miért csak biorobot állásokat nézel?"
Máshova esélyem sincs. Normális helyre soha fel nem vesznek 40 felettiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!