Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosan frusztrál hogy még az...

Jogosan frusztrál hogy még az FKF utcaseprők is kapnak emelést? Én meg semmit évek óta?

Figyelt kérdés

Aláírták a 2020-as bérmegállapodást az FKF-nél

[link]

Aláírták a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt.-nél hétfőn a 2020-as bérmegállapodást, amelynek értelmében március elsejével a fizikai dolgozók tízszázalékos, a szellemi dolgozók egységesen hétszázalékos béremelést kapnak.

Komolyan mondom el fogok jutni loda hogy nem nézek-olvasok híreket. Most pl megtudtam hogy még az FKFnél is (magyarul: utcaseprők..) szóval még ott is lesz emelés.

És azért lássuk be, nem épp nagy dicsőség ez a munkakör. De még ott is emelnek nem is keveset 10%-ot.

Én meg itt vagyok diplomás emberként diplomás munkakörben és 5 éve egy fillér emelést se kaptam.

Megmondták, legközelebb 2022ben lehte bérkorrekció, nem tudni mennyi, de addig semmi egy fillér se.

Jogosan frusztrál engem hogy még egy utcaseprő is több emelést kap mint én ? Illetve MI mert nem csak én dolgozom itt.

(ja és nem, nem megyek el utcaseprőnek, kösz, havi millióért se mennék el)

2020. márc. 11. 08:29
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Igenis vannak pótolhatatlan emberek,de te nem vagy az....
2020. márc. 12. 04:57
 32/49 A kérdező kommentje:

"Igenis vannak pótolhatatlan emberek"

Ilyen ember nem létezik nem létezett soha és soha nem is fog.

Mindenki pótolható. Majd ha a magát annak hívő főnökömet elviszi a halál majd akkor kiderül hogy hát őőő is!!

2020. márc. 12. 08:12
 33/49 anonim ***** válasza:

Nyilvan potolhato mindenki, de nem mindegy, hogy honapokba, evekbe telik megtalalni valakinek az utodjat vagy felhivjak a listan levo elso embert es mar masnap kezd.

Szoval ha a potolhatosagod miatt nem akarod semmire sem vinni az eletben, akkor csak egy frusztralt idiota vagy.

2020. márc. 12. 08:15
 34/49 A kérdező kommentje:

"de nem mindegy, hogy honapokba, evekbe telik megtalalni valakinek az utodja"

velem azonos munkakörben dolgozó tavaly ősszel ment el azóta keresik az utódot de nem jött senki.

KÖvetkeztetés? Ha én elmennék engem is nehéz lenne ugyanennyire.

KÖvetkeztetés? Akkor én emiatt többet érek a cégnek? Hiszen látja ha netán elmennék mi lenne?

Hát saját érdeke lenne. Elvileg.

Dehogy. Szarik az rá. A másikat is elengedték anélkül hogy akár 5 ft emelést felajánlottak volna neki csak maradjon.

??

Na ezt rakjuk össze.

2020. márc. 12. 08:20
 35/49 anonim ***** válasza:
69%

Én se emelnék, ha látnám, hogy az alkalmazott egy fél tyúklábbal se hajlandó kimozdulni a komfortzónájából*

(*a langyos szoáréból)

2020. márc. 12. 09:05
 36/49 A kérdező kommentje:

"Én se emelnék, ha látnám, hogy az alkalmazott egy fél tyúklábbal se hajlandó kimozdulni a komfortzónájából*"

Újra ugyanaz a földrengetően ostoba NULLA érv. hogy azért nem emelnek mert dolgozom ennyiért is. A lóf***szt azért.

Miért, ha holnaptól nem dolgozom ennyiért akkor tán emelnek majd?

nem akar kimozdulni a komfortzónából tehát nem emelnek.... és ha kimozdulok akkor tán majd emelnek? Vagy hogy?

Akkor meg az lenne a szar semmi üres nulla duma hogy hát elmegy más helyre minek emeljek neki.

..... LOL

2020. márc. 12. 10:52
 37/49 anonim ***** válasza:

Használd már azt a parányi kis agyad! Adminisztrátort vagy üzletkötőt annyit találnak mint a sz.r, az más kérdés, hogy normális cégeknél próbálják a JÓ munkaerőt megtartani. De vannak olyan szakmák vagy olyan szaktudással bíró emberek, akiket nem lehet. Hiába várnak 100-an a helyére, akkor sem tudják azt a hozzáértést pótolni, amivel az illető rendelkezik.

Az, hogy te egy átlagos ember vagy, átlagos tudással és nem vagy kiemelkedő a munkádban, az a te bajod.

Nálunk anno még a takarítónőnek is emeltek az előző helyemen, mert annyira jól dolgozott, hogy nélkülözhetetlen volt, mindig lehetett rá számítani és nem akarták, hogy elmenjen. Te nélkülözhető vagy, ez van.

2020. márc. 12. 10:57
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

# 36: nem csodálom, hogy ekkora funkcionális analfabetizmusoddal ott ülsz a langyos sz...ban!

A kimozdulást úgy értettem, hogy keress másik állást (érted: KIMOZDULNI a jelenlegi panaszolt helyzetedből), és akkor majd kapsz nagyobb fizetést. De ehhez pl. fel kéne adnod a kényelmes "átsétálok a munkahelyemre" pozíciót. Tehát ki KÉNE tágítani a komfortzónádat!

2020. márc. 12. 11:08
 39/49 A kérdező kommentje:

" a kényelmes "átsétálok a munkahelyemre" pozíciót. "

2x 1 óra naponta, a metrófelújítás miatt + 2x 10 perc, ha meg beindul az újabb ütem 2x 1,5 óra lesz naponta, 4 átszállással.

Komfortzóna?

2020. márc. 12. 11:12
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
38! Ha ez vigasztal, akkor én értem, hogy mit akarsz mondani. :D
2020. márc. 12. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!