Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosan frusztrál hogy még az...

Jogosan frusztrál hogy még az FKF utcaseprők is kapnak emelést? Én meg semmit évek óta?

Figyelt kérdés

Aláírták a 2020-as bérmegállapodást az FKF-nél

[link]

Aláírták a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt.-nél hétfőn a 2020-as bérmegállapodást, amelynek értelmében március elsejével a fizikai dolgozók tízszázalékos, a szellemi dolgozók egységesen hétszázalékos béremelést kapnak.

Komolyan mondom el fogok jutni loda hogy nem nézek-olvasok híreket. Most pl megtudtam hogy még az FKFnél is (magyarul: utcaseprők..) szóval még ott is lesz emelés.

És azért lássuk be, nem épp nagy dicsőség ez a munkakör. De még ott is emelnek nem is keveset 10%-ot.

Én meg itt vagyok diplomás emberként diplomás munkakörben és 5 éve egy fillér emelést se kaptam.

Megmondták, legközelebb 2022ben lehte bérkorrekció, nem tudni mennyi, de addig semmi egy fillér se.

Jogosan frusztrál engem hogy még egy utcaseprő is több emelést kap mint én ? Illetve MI mert nem csak én dolgozom itt.

(ja és nem, nem megyek el utcaseprőnek, kösz, havi millióért se mennék el)

2020. márc. 11. 08:29
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

"Kvára nem mindegy, hogy valaki 130at kap pl, vagy 250-300-at."

250-et még bruttóban se kapom meg, nem nettóban. Több tízezer hiányzik még bruttóban is ehhez.

És lehet azt mondani hogy a "kukások" 10%-os emelése "az mi???" na de én még annyit se kapok. Én örülnék még annak is.

2020. márc. 11. 11:01
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt tudom írni, mint máskor. Szánalmas vagy
2020. márc. 11. 12:05
 13/49 anonim ***** válasza:

Csináld úgy, ahogy én. Bementem a főnökhöz és elmondtam neki, hogy máshol 20-30.000 forinttal többet lehet keresni mint itt és ha nem emel, lelépek. És láss csodát, emelt.

De ehhez kell egy kis határozottság, magabiztosság, hogy jó vagy abban amit csinálsz és nélkülözhetetlen vagy. Plusz nem árt egy adag bátorság is, mert ellenkező esetben csak picsoghatsz névtelenül és arctalanul, mint most.

2020. márc. 11. 12:29
 14/49 A kérdező kommentje:

"és nélkülözhetetlen vagy."

Nélkülözhetetlen és pótolhatatlan ember NEM létezik. Nincs, nem is volt nem is lesz soha ilyen. Önbecsapás azt hinni hogy ilyen van mert NINCS.

Ismerjük a mondást "tele van a temető pótolhatatlan emberekkel" és igaz.

Hány és hány "kulcsember " távozását láttam én már akik nélkül egyesek összeomlást vízionáltak. Mi lesz itt nélküle és hasonlók.

Soha semmi se történt. Mindenki nélkül megy tovább az élet és ezt a főnök is tudja.

Aki mást állít az hazudik.

2020. márc. 11. 12:47
 15/49 A kérdező kommentje:

"Bementem a főnökhöz és elmondtam neki, hogy máshol 20-30.000 forinttal többet lehet keresni mint itt "

És erre az én főnököm válasza az lenne: menni akarsz? menjél.

2020. márc. 11. 12:48
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Meddig akarsz még itt hisztizni?
2020. márc. 11. 12:52
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lépj le a fenébe.
2020. márc. 11. 12:56
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem állsz már tovább???????

Minden héten öt kérdést kiírsz ezzel kapcsolatosan - szerinted ettől majd változik a helyzet?????

Nézz már magadba, hogy egy szakmailag impotens senki vagy!

2020. márc. 11. 13:01
 19/49 anonim ***** válasza:
79%
Balazska Bt. utopisztikus hely ahol a berek csak lefele mennek, felisten alkoholista nagyfonok es a csaladja hetente nyaralni jarnak, bezzeg a minimalosoknak 50% emeles 3 ev alatt.
2020. márc. 11. 14:25
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora csíra vagy. Én 600ezer bruttóért kapirgálom a parkban a szemetet közmunkán. (Még céges Iphone-om is van, arról írok)
2020. márc. 11. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!