Jogosan frusztrál hogy még az FKF utcaseprők is kapnak emelést? Én meg semmit évek óta?
Aláírták a 2020-as bérmegállapodást az FKF-nél
Aláírták a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt.-nél hétfőn a 2020-as bérmegállapodást, amelynek értelmében március elsejével a fizikai dolgozók tízszázalékos, a szellemi dolgozók egységesen hétszázalékos béremelést kapnak.
Komolyan mondom el fogok jutni loda hogy nem nézek-olvasok híreket. Most pl megtudtam hogy még az FKFnél is (magyarul: utcaseprők..) szóval még ott is lesz emelés.
És azért lássuk be, nem épp nagy dicsőség ez a munkakör. De még ott is emelnek nem is keveset 10%-ot.
Én meg itt vagyok diplomás emberként diplomás munkakörben és 5 éve egy fillér emelést se kaptam.
Megmondták, legközelebb 2022ben lehte bérkorrekció, nem tudni mennyi, de addig semmi egy fillér se.
Jogosan frusztrál engem hogy még egy utcaseprő is több emelést kap mint én ? Illetve MI mert nem csak én dolgozom itt.
(ja és nem, nem megyek el utcaseprőnek, kösz, havi millióért se mennék el)
" ahol a berek csak lefele mennek, "
lefele nem, de felfele se.
És nem hinném hogy annyira utópisztikus. A közszférában kb 800.000-en vannak, akik jó része évek óta semmi emelést se kapott.
"Talán ha jól végeznéd a munkád..."
Ha én nem jól végzem a munkám akkor az én főnökömet azonnali hatállyal ki kell rúgni.
Mert majdnem 20 éve a helyemen vagyok és ha egy rossz munkát végző embert 20 éve tűrnek a helyén, akkor ott a főnök egy pancser mert a cég pénzét bérként 20 éve szórja a semmibe.
Egy rossz ember 1 hét után kivágnak.
Ellenvetés?
Tipikus... mindenki más a hibás, csak te magad nem...
Lehet, hogy a főnököd úgy gondolja (szociális indíttatásból), hogy ezt a szegény hülyét nem taszítja az utcára, mert sehová máshová fel nem vennék - annyira alkalmatlan bármire. Tehát sajnálatból tart ott téged.
:-DDDDDDDD
"Tehát sajnálatból tart ott téged."
Aha. Világos. Csak azért . Tizensok éve. Világos. Életszerű.
Jaaa, hogy a munkaügyi rémet is B-nak híjják…? :-DDDDD
valamiért nőnek gondoltam... Legalábbis amikor az NLC-n arról nyitogatta folyton a topikokat, hogy kifizettetik vele a céges karácsonyi vacsorát, meg hasonlók, akkor annak tűnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!