Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire frusztrál az, hogy...

Mennyire frusztrál az, hogy holnap munkába kell menni?

Figyelt kérdés
Vasárnap esétre egész jól kipihented magad péntek du óta, végre ihatnál, számitógépezhetnél amennyit akarsz, erre vissza kell menni holnap a hiénákhoz a melóba :/
2014. szept. 21. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
256 óránál tartok ebben a hónapban, és egyáltalán nem vagyok kipihent. Szerinted?
2014. szept. 21. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem nagyon. Egy nagyon jó csapatban dolgozok és a munkámat is kedvelem. Bár ezek ellenére én is inkább a feleségemmel és a gyerekeimmel töltenék még néhány napot.
2014. szept. 21. 21:59
 3/8 piriiiiii ***** válasza:
Frusztrál, de rohadtul.
2014. szept. 21. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Állandóan van mit csinálni a munkahelyemen, nem frusztrál a dolog, inkább izgat, hogy meg tudom-e majd oldani.
2014. szept. 21. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem frusztrál, mert holnap kezdődik a hétvége :)
2014. szept. 21. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Semennyire, mert én suliba megyek. De ha melóznék, az sem frusztrálna, mert az életem az annyira nulla, hogy annak a melónak nagyon brutális körülményeknek kell lennie, hogy frusztráljon.
2014. szept. 21. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Jaaj, holnap hatefő...:(
2014. szept. 22. 00:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egész hétvégét végigdolgoztam, most végzek reggel 8-kor, úgyhogy én vártam a hétfőt!:D
2014. szept. 22. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!