Mennyiben igaz hogy „apád komoly munkát végez“ ha én kevesebb idő alatt 2x annyit keresek?
A szorító 2 sarkában egy ötvenes apuka, aki műszakos fizikai melóval olyan 150 nettót hoz haza.
A másik sarokban a 21 éves fia, aki külföldiek buliszervezését végzi A-Z-ig a világ minden pontjáról Budapestre az airbnbvel karöltve szállás belépők programok minden, kb fel se nagyon áll a net elől és ezzel havi szinten olyan 250-300 körül kaszál. Vagyis a „fotelből“ 2x annyit kap mint más a műszakos melóval.
Anyuka erre annyit mond : „de apád legalább KOMOLY munkát végez“ .
Szóval a komoly munka az az, ahol reggel 6ra kell járni, még hugyozni is csak akkor lehet ha engedik, halál unalmas monoton, fárasztó zéró előrelépés, és mindezt még szarul is fizetik.
Na ez lenne a KOMOLY meló?
Az másik meló nem KOMOLY?
30#
Most, hogy mondod, tényleg igaz. Ugyanaz a szánalmas, hőbörgős hiszt istílus. Vagy tényleg Balázska val a gép mögött, vagy van mégegy ugyanolyan nyomoronc, megkeseredett nyarvékoló lúzer, mint ő. De ez majd úgyis kiderül. Ha tele lesz az oldal ilyen kérdésekkel, hogy alja munkára veri magát, akkor biztosan megint balázska szórakozik
Nekem a kérdést elolvasva pont az jött le, hogy a szülők nézik le a fiuk munkáját és éreztetik, hogy szerintük semmit se ér...
Amúgy ez a szervezősdi munka pedig jól hangzik.
Kíváncsi vagyok, a nagy lóról válaszolóknak mi a foglalkozása, vagy a sajátjukról is úgy nyilatkoznak, mint a kérdezőjéről?
Engem is átvert. :(
Tévedtem, de a stílusából egyből felismertem.
Na ez tényleg Balázska... Jól felültetett.
Mentségemre szól, hogy én is megvívtam a "mi az igazi munka" vitát anyósommal. Szerinte én csak ülök a gép előtt (építési projektvezető vagyok, valamint geotechnikai tervező mérnök). Amikor rávilágítottam, hogy az ő munkája kívülről csak babázás és popsitörlés (bölcsődei nevelő, gyk. dadus), akkor befejezte a kóstolgatást.
Ha a kérdező valami csoda folytán mégsem balázska, a munkaügyes troll, akkor csak egy poecs. Szó sincs arról, hogy a szülei lenézik, amit csinál. A gond az, hogy otthon is ezt a stílust adja elő, mintha ő a havi 250 nettójával minimum valami helyi kiskirálynak számítana. Mindenki hülye rajta kívül. Pedig ugyanolyan semmi kis porszem, mint az általa lenézettek, csak kicsit jobban megfizetik.
"mint az általa lenézettek, csak kicsit jobban megfizetik."
És ott a lényeg IGEN. Ennyi a lényeg. Én is csak egy "jómunkásember vagyok" igen, én is csak egy fogaskerék vagyok igen, csak nem mindegy hogy heti 40 óra egy gyárban 150-ért, vagy heti 10 óra a fotelből 250-ért.
Na ennyi a lényeg. Ennyi és nem több.
Valamint az hogy miért KOMOLY az ha hajnali 5kor kelek hogy havi 150-et keressek egy gyárban és miért NEM KOMOLY az ha8kor kelek és halál lazán negyed idő alatt 2x annyit keresek.
Ezt én soha fel nem fogom fogni.
Az a komoly meló úgy tűnik ami nehéz fárasztó hajnalban kell kelni szaros hugyos környezetben dolgozni zsebpénzért .Ez a komoly meló igaz?
Van egy műsor a klubrádióban, "Kádár él" címmel.
És tényleg él!
Legalábbis a kádárprolik még itt vannak.
Hát vannak akik szerint az influenszerek és a youtuberek vloggerek se csinálnak semmit csak szedik be a pénzt.
Én ezt sose értettem.
Mert
a) vagy tévednek a szuperokokos és az influenszerkedés kemény meló és nem a semmiért kapják a lóvét
b) vagy az influenszer vlogger tényleg semmit se csinál, na de akkor meg pláne ő az okos és aki melózik az a hülye mert lám semmit se csinál és még pénzt is kap más meg gürizik jóval kevesebbért
Vagy akkor hogy is van ez?
Akkor voltaképp ki is a hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!