Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes „jól„ dolgozni egy...

Érdemes „jól„ dolgozni egy olyan munkahelyen ahol bértábla van és attól 1 ft-tal se térnek el? Akkor törekedjek a szigorú minimumra és kész?

Figyelt kérdés

Olyan helyre kerültem ahol bértábla van. Adott a bér nem megállapodás kérdése. Nem térnek el tőle 1 ft-tal se se fel se lefelé.De ez azt is jelenti ha valaki kiválóan dolgozik az se kaphat 1 ft pluszt se.

És azt látom a sok éve itt dolgozókon hogy magasból szarnak mindenre. A munkát elvégzik perszeegy nagyon alap szinten „jóvanazúgy“ alapon és kész. 17kor lejár a munkaidő, bezár az ajtó és 1 perc múlva üres a ház. Hogy még 10 ügyfél áll ott kit érdekel, majd jönnek holnap.

Szóval mindenki szarik mindenre és lehet nekik van igazuk? Hiszen a bér adott többet úgyse kaphatnak azt a fix táblás bért megkapják minek törjék magukat ha nincs miért?

Igazuk lenne? Dolgoznátok így ilyen feltételek mellett egyáltalán?

2020. jan. 31. 13:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Neked magas az, hogy más munkahely is létezik, te meg picsogsz itt, mint egy kislány, mikor válthatnál is. Ne másokban keresd a hibát, ha nem tetszik valami, hanem tegyél ellene.
2020. jan. 31. 15:39
 32/40 A kérdező kommentje:

"hogy neked így, hogy lesz valaha is jó fizetésed."

Megválaszolom. Jó fizetés? itt sehogy. itt marad a bértábla állam bácsi állítja össze, mélyen a szokásos piaci bérek alatt.

Egy teszkós árufeltöltő többet kap mint itt egy diplomás ember. Na úgy is állnak itt hozzá. Minek törje magát az ember ha anyagilag 5 év egyetem után annnyi a kezdőbér amennyit egy 8 elemis teszkós se kap....

Akkor minek.

2020. jan. 31. 15:41
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, én azt hittem ez egy kérdés.

“Érdemes „jól„ dolgozni egy olyan munkahelyen ahol bértábla van és attól 1 ft-tal se térnek el?”

Én ezt megválaszoltam, hogy szerintem igen, mert ez elvi kérdés, én úgy vagyok vele, hogy az embert a munkája (is) minősíti, ezért én mindig precízen és lelkiismeretesen dolgozok és dolgoztam, függetlenül a fizetéstől.

Szerintem ezzel megválaszoltam a kérdést.

Az, hogy te hogy éled az életed és fogsz-e valaha jól keresni, az már a te saját dolgod, engem nem különösebben érdekel.

2020. jan. 31. 15:45
 34/40 A kérdező kommentje:

" hogy az embert a munkája (is) minősíti, ezért én mindig precízen és lelkiismeretesen dolgozok és dolgoztam, függetlenül a fizetéstől."

Jó persze, te vagy Gábriel arkangyal és Teréz anya egyben, az erény bajnoka. Grállovag.

Naná. Hagyjuk már.

2020. jan. 31. 15:47
 35/40 A kérdező kommentje:

"ezért én mindig precízen és lelkiismeretesen dolgozok és dolgoztam,"

Akkor tessék kérdés. 17ig munkaidő. 16.58kor csörög a telefon. Tudod, hogy egy ügyfél van a vonalban és azt is tudod ha felveszed, akár fél órát nem szabadulsz mert végighallgatni a hívást dokumentálni adatbázisba feltenni.

Az fél óra kapásból.

FELVESZED?

Mert túlóra az nincs. ott lehet te 17 helyett 18ig is de 1 ft-to nem kapsz rá.

Na felveszed?

Mert

-én nem

- és itt senki se venné fel

2020. jan. 31. 15:50
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, én azt hittem ez az oldal arról szól, hogy felteszel egy kérdést, az emberek pedig válaszolnak rá.

De mégis milyen alapon minősítgeted a válaszokat? :D

Én sem minősítgetlek téged, hogy milyen ember lehetsz, ha ilyen helyen és ennyi pénzért dolgozol.

2020. jan. 31. 15:50
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván felveszem, ez nem is kérdés.

Annak az ügyfélnek ez fontos, fontos, hogy minél hamarabb megoldódjon a problémája, én meg azért vagyok ott, hogy segítsek.

Meg amúgy is - mint írtad - mindenki 1 óra ebédszünetet tart 20 perc helyett, úgyhogy így legalább egálban lennék.

2020. jan. 31. 15:53
 38/40 A kérdező kommentje:

"Nyilván felveszem, ez nem is kérdés."

Sejtettem hogy TE felveszed. Naná. Nem akarsz idejönni melózni? Te lehetnél a mintabarom akire minden szart rá lehet lőcsölni.

Egyet mondok. Ha fel is veszed azt üres irodában tennéd mert rajtad kívül ott ember nem lenne.

2020. jan. 31. 15:58
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy félreérted a dolgot.

Nektek nem azért ilyen a hozzáállásotok, mert ilyen helyen dolgoztok és ennyi fizetést kaptok, hanem azért dolgoztok ilyen helyen és azért kaptok ennyi fizetést, mert ilyen a hozzáállásotok.

2020. jan. 31. 15:59
 40/40 anonim ***** válasza:
Nem, mert én nem ikyen ember vagyok.
2020. febr. 1. 01:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!