Érdemes „jól„ dolgozni egy olyan munkahelyen ahol bértábla van és attól 1 ft-tal se térnek el? Akkor törekedjek a szigorú minimumra és kész?
Olyan helyre kerültem ahol bértábla van. Adott a bér nem megállapodás kérdése. Nem térnek el tőle 1 ft-tal se se fel se lefelé.De ez azt is jelenti ha valaki kiválóan dolgozik az se kaphat 1 ft pluszt se.
És azt látom a sok éve itt dolgozókon hogy magasból szarnak mindenre. A munkát elvégzik perszeegy nagyon alap szinten „jóvanazúgy“ alapon és kész. 17kor lejár a munkaidő, bezár az ajtó és 1 perc múlva üres a ház. Hogy még 10 ügyfél áll ott kit érdekel, majd jönnek holnap.
Szóval mindenki szarik mindenre és lehet nekik van igazuk? Hiszen a bér adott többet úgyse kaphatnak azt a fix táblás bért megkapják minek törjék magukat ha nincs miért?
Igazuk lenne? Dolgoznátok így ilyen feltételek mellett egyáltalán?
"hogy neked így, hogy lesz valaha is jó fizetésed."
Megválaszolom. Jó fizetés? itt sehogy. itt marad a bértábla állam bácsi állítja össze, mélyen a szokásos piaci bérek alatt.
Egy teszkós árufeltöltő többet kap mint itt egy diplomás ember. Na úgy is állnak itt hozzá. Minek törje magát az ember ha anyagilag 5 év egyetem után annnyi a kezdőbér amennyit egy 8 elemis teszkós se kap....
Akkor minek.
Elnézést, én azt hittem ez egy kérdés.
“Érdemes „jól„ dolgozni egy olyan munkahelyen ahol bértábla van és attól 1 ft-tal se térnek el?”
Én ezt megválaszoltam, hogy szerintem igen, mert ez elvi kérdés, én úgy vagyok vele, hogy az embert a munkája (is) minősíti, ezért én mindig precízen és lelkiismeretesen dolgozok és dolgoztam, függetlenül a fizetéstől.
Szerintem ezzel megválaszoltam a kérdést.
Az, hogy te hogy éled az életed és fogsz-e valaha jól keresni, az már a te saját dolgod, engem nem különösebben érdekel.
" hogy az embert a munkája (is) minősíti, ezért én mindig precízen és lelkiismeretesen dolgozok és dolgoztam, függetlenül a fizetéstől."
Jó persze, te vagy Gábriel arkangyal és Teréz anya egyben, az erény bajnoka. Grállovag.
Naná. Hagyjuk már.
"ezért én mindig precízen és lelkiismeretesen dolgozok és dolgoztam,"
Akkor tessék kérdés. 17ig munkaidő. 16.58kor csörög a telefon. Tudod, hogy egy ügyfél van a vonalban és azt is tudod ha felveszed, akár fél órát nem szabadulsz mert végighallgatni a hívást dokumentálni adatbázisba feltenni.
Az fél óra kapásból.
FELVESZED?
Mert túlóra az nincs. ott lehet te 17 helyett 18ig is de 1 ft-to nem kapsz rá.
Na felveszed?
Mert
-én nem
- és itt senki se venné fel
Elnézést, én azt hittem ez az oldal arról szól, hogy felteszel egy kérdést, az emberek pedig válaszolnak rá.
De mégis milyen alapon minősítgeted a válaszokat? :D
Én sem minősítgetlek téged, hogy milyen ember lehetsz, ha ilyen helyen és ennyi pénzért dolgozol.
Nyilván felveszem, ez nem is kérdés.
Annak az ügyfélnek ez fontos, fontos, hogy minél hamarabb megoldódjon a problémája, én meg azért vagyok ott, hogy segítsek.
Meg amúgy is - mint írtad - mindenki 1 óra ebédszünetet tart 20 perc helyett, úgyhogy így legalább egálban lennék.
"Nyilván felveszem, ez nem is kérdés."
Sejtettem hogy TE felveszed. Naná. Nem akarsz idejönni melózni? Te lehetnél a mintabarom akire minden szart rá lehet lőcsölni.
Egyet mondok. Ha fel is veszed azt üres irodában tennéd mert rajtad kívül ott ember nem lenne.
Az a baj, hogy félreérted a dolgot.
Nektek nem azért ilyen a hozzáállásotok, mert ilyen helyen dolgoztok és ennyi fizetést kaptok, hanem azért dolgoztok ilyen helyen és azért kaptok ennyi fizetést, mert ilyen a hozzáállásotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!