Volt már olyan munkahelyed, ahol év végén kész bolondok háza volt?
Figyelt kérdés
Dolgoztál már olyan helyen, ahol év végén akkora zűrzavar volt, hogy azt sem tudtad hol áll a fejed?2019. nov. 26. 15:08
1/10 anonim válasza:
Persze, nem is egy, és még csak nem is kereskedelemben dolgoztam.
2/10 anonim válasza:
Volt, bár ez rám annyira nem nehezedett. Nekem csak csinálni kellett heti 60 órában a dolgom, aztán hogy hogy rendezik el a káoszt az már nem az én hatásköröm volt hál istennek.
3/10 anonim válasza:
Igen volt,ráadásul a fél gyár elkapta az influenzát,Olyan káosz volt hogy én még olyat nem láttam.
5/10 anonim válasza:
Majdnem minden évben ez van nálunk...
6/10 anonim válasza:
Igen. Online kereskedelem és marketing profilú cégnél dolgozom, az utolsó negyedévben van a legnagyobb hajtás a black Friday, a Cyber Monday/Cyber week és a Karácsony miatt. Az éves bevétel több, mint a felét ebből az időszakból szedi össze a cég.
7/10 anonim válasza:
Igen, de ahogy mondani szoktam: ha már bolondok házában vagyunk, nem mindegy, hogy mi vagy - ápolt vagy ápoló.
8/10 anonim válasza:
Közel 30 éve dolgozom vendéglátásban.
Közel 30 évig kizárólag ilyen munkahelyem volt. (van)
9/10 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy egész évben az volt. 5-en végeztük 10-12 ember munkáját.
10/10 anonim válasza:
Nálunk minden nap bolondok háza van, hála a teljesen hikomat vendègeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!