Gerinctelen dolog 3 napig tartott állásajánlattal 1 napra rá felvenni valakit?
Állásinterjúra mentem, azt mondták megfelelek felvennének, de én gondolkodási időt kértem. Erre azt mondták ez természetes, ők is így tennének és idézem amit mondtak (HR-es liba + főnök): 3 napig tartják az ajánlatukat addig nem vesznek fel senkit.
Ez volt hétfő dél körül. Kedd reggel, vagyis kevesebb mint egy napra rá telefonáltam hogy oké döntöttem. Erre ők : már felvettünk valakit.
Kérdezem: és az ajánlatuk? "3 napig tartják az ajánlatukat addig nem vesznek fel senkit.“
Erre ők: ez van. Letették.
?????
Ezek tanulják valahol a gerinctelenséget külön?
:-)))))
Erröl a sztorirol tudod mi jutott az eszembe?
(már könnyeket nevetek)
Rodin a "Gondolkodó" szobra. :-))))
Lehet, hogy Rodin a jövöbe látott, s pont ilyeneknek, mint a kérdezö alkotta meg a szobrot?
"Ha egyszer adtak 3 nap gondolkodási időt, akkor elvárom, hogy ezidő alatt senkit ne hívjanak be interjúra!". :)"
Én nem ezt mondtam. Egy szóval de mondtam ilyet. Ne költsünk és fantáziáljunk hozzá olyat amit én sose mondtam.
Én annyit kérdezek ha a főnök egy cég felelős embere ezt a mondatot kiejti a száján: ""3 napig tartják az ajánlatukat addig nem vesznek fel senkit" és ez a mondta hétfőn 12kor hangzik el
Akkor hogy történhetett meg hogy kedd reggel 9kor betelt az állás? HM? Ez hogy történhet meg?
Hát nem azt ígérte a cég felelős embere hogy ""3 napig tartják az ajánlatukat addig nem vesznek fel senkit"...
hát akkor? Akkor mi van?
Hát akkor csüt délig senkit se vehettek volna fel!
Hm? Vagy hogy van ez? Segget csinált a szájából a "T" főnök úr!
JA ÉS!! Az álláshirdetés azóta is fenn van . Írtam egy kamu címről és érdeklődtem!
A válaszuk!
FIGYELÜNK???
Idézem már betöltött a pozíció de azért lehet jelentkezni
Ja.
Értem.
vagyis annyi embert hallgatnak meg a 3 nap alatt amennyit csak akarnak. de felvenni 1et se vehetnek fel.
Miért nem? Mert a cég felelős embere ezt ígérte azért nem.
Seggszájú.
"vagyis annyi embert hallgatnak meg a 3 nap alatt amennyit csak akarnak. de felvenni 1et se vehetnek fel.
Miért nem?"
-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-
Azért nem, mert megígérték neked, hogy senkit nem vesznek fel.
(már nemtom, hogy sírjak vagy nevessek)
Elárulod, hogy milyen állásra jelentkeztél?
Akik szerint az a normális, hogy a helyszínen azonnal dönteni kell, azok hol élnek??? Pláne, aki vezető pozíciókkal példálózik, amiknek a betöltése hónapok....
Vagy lehet én mozgok más körökben, mert vezető mérnök ill. manageri állásoknál ez úgy működik, hogy majd én eldöntöm otthon nyugiban a hallottak alapján, hogy meggyőztek-e eléggé.
Normális helyeken még a betanított munka sem azonnali
Játszunk tovább a gondolattal!
Hivnak, hogy gyere, be mondjuk szerdától. Mennél, vagy már annyira baccad meg a fűnyíród állapotban vagy, hogy nem mennél?
Első válaszoló vagyok: Valaki írta, hogy gyáron kívül nem dolgoztam máshol. Ezt honnan szedted? Hányinger ami itt megy. Tanultam eleget, irodában dolgozok, normális interjúval vettek fel engem is. Nő vagyok... Nem voltam sosem gyárban kedves kilences válaszoló. Nagyon hasznos volt a válaszod ami annyiban merült ki, hogy nekem meg egy másik válaszolónak beszóltál.
Továbbra is tartom, hogy míg gondolkodik valaki, addig találnak a helyére másik 10 embert. Ha ez neked fáj,a te bajod.
Egyébként meg ha gyárban dolgoznék mi lenne? Az is munka nagyokos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!