Az miért elfogadható egy munkahelyen hogy valaki munkaidőben kiugrik privát ügyet intézni csak úgy?
Az milyen dolog egy munkahelyen hogy valaki csak úgy munkaidőben kiugrik teljesen magántermészetű ügyet intézni és akár órákat távol van? De a kiesett időt sose dolgozza le?
Pl kolleganő kiugrik a gumishoz mert kell téli gumi a kocsira. Indok: hát mikor menjek most van a szerviznek üresedése. És ott van 1 órát.
Másik kiurgik okmányirodába mert jaj lejárt a személyi. Ott van két órát.
Meg jaj jön a gázos ellenőrzi a gázt. Jaj egész délelőtt nem jövök.
De ezen kieséseknek a távozására nincs hatása. Nem marad benn 5 perccel se tovább cserébe hogy két órát lógott. Mert a magánügy intézése munkaidőben az nekem lógás és kész.
Az mennyire korrekt a többiekkel szemben hogy ezt neki csak úgy elnézik?
Mondani se kell a sima „pórnép“ nem teheti ezt meg. Másik kollega kiugrott a közértbe alig 10 perc volt és kapta a lecseszést hogy nem munkaidőben kell bevásárolni.
Teljesen jogos lecseszés LENNE ha ez mindenkinél így működne!
Én ezt a választ is munkaidőben írom.
Ebéd után alszom kicsit, hátradőlve a széken.
Szép napot!
Ez van el kell fogadni.
Huztam az igát mint egy hülye mire rájöttem hogy baromira nincs megbecsülve.Aztán váltottam a hozzáállásomon és én is tengtem lengtem,kamumegbeszéléseket tartottam a munkatársammal,amik ugy néztek ki mintha a munkával kapcsolatba egyeztetnénk de közbe meg tökre másról dumáltunk.(Be voltunk kamerázva figyeltek minket)
Azon kell dolgozni hogy ne legyen az ember "pórnép" és akkor már több mindent megengedhet magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!