Készenléti/ügyeleti díj hogy jelenik meg a fizetésben, munkaidőben? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Rendes 8 órás munkaidőben dolgozom. De a nyári szezonban a munkámból kifolyólag minden hétvégén és munkaszüneti napon elérhetőnek kell lennem a beosztottaim számára.(Nem valami nagyfőnök vagyok) Ha probléma van intezkednem kell, vagy telefonon vagy személyesen. Az előbbire szinte minden hétvégén van példa, bemennem csak egyszer kellett. Emiatt pl. nem tudok addig aludni hétvégén amíg jól esik, nem tudok elutazni stb. Erre milyen összeg kéne, hogy járjon? Nyilván nem egy konkrét számra vagyok kíváncsi mert ezt munkahelye válogatja. De hivatalosan sem tudom hol nézhetnék ennek utána. Eddig csúnyán kihasznált a munkahelyem de most már nem szeretném ezt tovabb hagyni. Kérlek segítsetek. :)2019. nov. 16. 12:57
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem.
2019. nov. 16. 15:11
3/7 anonim válasza:
Ez a munka törvénykönyve szerint rohadtul nincs rendben!
4/7 anonim válasza:
Természetesen a munka törvénykönyvébe nézhetsz utána. 57-es pontban rögzíti.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi de nekem nincs olyanom
2019. nov. 16. 17:30
6/7 anonim válasza:
20% arra az időre, a tényleges munka (ha be kell menned) pedig túlóra.
MT neten fent van, ne bénázz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, higy leírtad. Nem bírok ilyeneknek utána nézni. Valami fóbiam van.
2019. nov. 16. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!