A barátommal ma összekaptunk. Leteremtett, hogy hogyan képzelem, hogy ő munkaidőben keresgessen albérletet. Informatikus, nem hiszem, hogy állandóan ott állnak mögötte, egy fél órája csak lett volna rá. Nem tudom, mitől lett ilyen sztahanovista. Én hamarabb megcsináltam a munkám, hogy legyen időm erre. Ti sem intéztek semmilyen személyes ügyet munkaidő alatt?
2013. nov. 13. 20:00
1/8 anonim válasza:
Dehogynem.. Én pl egész nap fent vagyok face-n, kijárok telefonálni, vagy akármi.. Nem fizetnek annyit (sőt), s nem is teljesítmény arányos a bérem, hogy egész nap pörögjek mint a fagyigép.. Mellesleg és akik dohányoznak? Azok naponta a 8 órából 1,5-lel kevesebbet dolgoznak..
2013. nov. 13. 20:04
2/8 anonim válasza:
Nem. És nem tudom mióta vagy ebben a delíriumban, de ideje lenne kijózanodni. Ez Magyarország, itt nincs fészbúkozás, böngészgetés a neten. Még ha észre sem veszik, nem lehet pl. most megtenni a gyakorihülyeségek helyett?
2013. nov. 13. 20:09
3/8 anonim válasza:
Nem azon fog múlni a munkám milyensége, hogy 5percenként kinézek fészre 1percre, vagy zenét váltok a youtuben és a főnököm is ilyen véleményen van.. Amíg megcsinálom a munkám, és jól addig fölösleges ilyen dolgok miatt pattogni akárkinek is.. Amikor úszás van vagy sok a meló persze nem nézik jó szemmel, de olyankor tovább is kell maradni amit nem fizetnek ki úgyhogy szerintem innen is és onnan is csönd legyen :)
De te biztos jó főnök lennél!!
2013. nov. 13. 20:15
4/8 anonim válasza:
Ez elsősorban attól függ, kinek mennyi szabadideje van a munkahelyén. Nyilván akiknek túlórázni kell ahhoz, hogy mindennel elkészüljenek, azok nem fognak egyéb dolgokkal szórakozni, ha záros határidőn belül haza szeretnének menni. Akinek viszont vannak a munkahelyén üresjáratok, ott egyetlen munkáltató nem várja el, hogy tétlenül a falat bámuld. Nekem is ilyen munkaköröm volt (fordító), és rengeteg privát ügyet intéztem az irodából, még nyelveket is tanultam a neten.
2013. nov. 13. 20:24
5/8 anonim válasza:
Nincs rá időm, 1-2 percben megnézem a telefonomon az üzeneteim. A melós gép egy trágyadomb, elvileg nem nézik az előzményeket, de mégse akarok nyomot hagyni - még ha nem is facebook, hanem gmail lenne. Néha használom csak privát ügyre, de pl. a facebook nem nagyon megy rajta, kolléganőm szokta néha nézni, percekig kell várni és fagy.
Ha van egy kis időm, inkább eszem vagy kimegyek pisilni, átviszem a gyűjtögetett cuccokat a társosztályokra.
2013. nov. 13. 21:10
6/8 anonim válasza:
Privát ügyeket, persze, netbank, gmail, facebook, mno, de hogy fél órát egy dologgal, böngészgessek? Na azt nem, az hatalmas pofátlanság lenne.
2013. nov. 13. 22:36
7/8 anonim válasza:
közöd?
2013. nov. 14. 08:21
8/8 anonim válasza:
Én se nem érek rá bent, se netezni nem lehet. munka folyamatos,nincs üresjárat.telefonos ügyet tudok intézni, de nem órákig tartót, folyamatosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!