A kollegáimnak viszonya van egymással? Vagy mit gondoljak?
Figyelt kérdés
Adott egy 35 éves nős férfi és egy 25 éves nő. Nagyon közeli kapcsolatot ápolnak, ez látszik, hiszen folyton szivatják egymást, viccelődnek, ölelgetik egymást. A lánynak nincs senkije. A céges bulin a közös csapatkép készítésekor a lány a férfi hátára felugrott. Én december 1-től vagyok itt, de nekem ez nagyon furcsa, hiszen egy nős emberről beszélünk. Néha szoktak veszekedni is, de aztán kibékülnek.
A többi kollega erre nem igazán mond semmit. Nem akarom beleütni az orrom, ilyenfajta válaszok nem kellenek. Engem az érdekelne, hogy tényleg ilyen nyíltan viszonyt folytatnak egymással, vagy létezik ilyen közeli barátság?
2019. dec. 28. 19:53
11/13 anonim válasza:
Hát semmit én igazábol csak le néznèm őket 7 miliárdbol a ketrecben kel össze jöni.Erre most mitt mondjak nyilván korlátolt emberek a nép egyszerü gyermekei.
12/13 anonim válasza:
Majd nézzed meg, hogy csapatépítőn, vagy céges bulin hányan fognak dugni egymással...
13/13 anonim válasza:
Én nem hiszek a férfi-nő közötti barátságban. Lehet a pasi meg akarja húzni. Vagy lehet hogy a csajt érdekli a pasi...az egyik nyomul a másik meg partner benne. Előbb utóbb kufirc lesz belőle. Amiatt pedig ne ítélkezz, mert nem tudhatod mi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!