Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kollegáimnak viszonya van...

A kollegáimnak viszonya van egymással? Vagy mit gondoljak?

Figyelt kérdés

Adott egy 35 éves nős férfi és egy 25 éves nő. Nagyon közeli kapcsolatot ápolnak, ez látszik, hiszen folyton szivatják egymást, viccelődnek, ölelgetik egymást. A lánynak nincs senkije. A céges bulin a közös csapatkép készítésekor a lány a férfi hátára felugrott. Én december 1-től vagyok itt, de nekem ez nagyon furcsa, hiszen egy nős emberről beszélünk. Néha szoktak veszekedni is, de aztán kibékülnek.

A többi kollega erre nem igazán mond semmit. Nem akarom beleütni az orrom, ilyenfajta válaszok nem kellenek. Engem az érdekelne, hogy tényleg ilyen nyíltan viszonyt folytatnak egymással, vagy létezik ilyen közeli barátság?

2019. dec. 28. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%

nyugodj már meg

lehet hogy nem ...lehet hogy igen

semmi közöd hozzá

Igen létezik ilyen barátság amúgy

2019. dec. 28. 19:55
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Tavaly voltam a kollégám esküvőjén, akit kb én is hasonlóképpen szívattam XD

De amúgy semmi közöd hozzá!

2019. dec. 28. 19:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy mihez van közöm, meg mihez nem, egy anonim oldalra azt írok ki, amit akarok. :D
2019. dec. 28. 20:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnek barátok igen, lehetnek szeretők is. Lehet a pasas nyílt kapcsolatban él. Ki tudja.
2019. dec. 28. 20:10
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy rokonok.

Lehet a fickó csak papíron nős.

Lehet, hogy barátok.

Munkahelyi feleség, férj ezekről hallottál már? Létező "fogalmak", (vitatható háttérrel).

És persze lehet hogy szeretők.

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a kollégáknál kevesebb mint egy hónap ott tartózkodás után hogy kérdeztél rá a viszonyukra. Az efféle érdeklődés ugyanis nem vet rád jó fényt. Mindenlében kanál, pletykás sz...kavarónak fognak tartani, ha olyan dolgokba ütöd az orrod úgy, hogy a tojáshéj a s...en van.

2019. dec. 28. 20:25
 6/13 anonim ***** válasza:

de hát az..mindenlében kanál kis izé

vagy troll

2019. dec. 28. 20:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam, hogy én ennek utánakérdeztem a munkahelyemen. MAGUKTÓL nem kommentelik, de amúgy kb mindent kommentelnek.
2019. dec. 28. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
De amúgy ha viszonyuk van akkor másképp fogsz hozzájuk állni? Vagy miért releváns ez egy munkahelyen?
2019. dec. 28. 21:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ilyen kollégám, nagyon kozeli viszonyban vagyunk, de nem vagyunk szeretők, és bulizni sem járunk együtt. Meg házinyúlra amúgy sem lövünk, nálam ez alapelv, ő meg egyszer már megszívta ezzel. Mondjuk nálunk alapból nagyon családias a hangulat, vannak többen is akik nagyon szoros barátok, és melón kívül is folyton együtt lógnak. Szóval van ilyen, ha nem is sűrűn, de biztosra veszem hogy nálunk is van olyan kolléga, aki szerint kavarunk.
2019. dec. 28. 21:09
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Te valami önjelölt kis erkölcs csősz vagy,

avagy féltékeny vagy, hogy nem téged dug a pasas?!

2019. dec. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!