Így is odaadjam az ajándékot? Jó szívvel készítettem, de nem lett tökéletes. Sütöttem a közvetlen kollégáimnak mézeskalácsot, ami sütés után pár órával isteni omlós volt, de sajnos másnapra hiába volt letakarva, keményebb lett.
Te örülnél így is neki?
Az íze az nagyon finom, csak inkább kemény kekszes állaga lett. Próbálkoztam almás puhítással, de nem tett csodát, pedig csak 6-7 percig sütöttem és ahogy írták.
Időm, energiám már nincs kísérletezgetni, meg már be is csomagoltam őket, szóval vagy ezt adom oda, vagy üres kézzel megyek.
Egyrészt hagyd a szabad levegőn, gyakran az ilyen sütik a levegőből is vesznek fel nedvességet mint pl a linzerek, bolti kekszek, azok is megpuhulnak, pedig éppen nem akarod!
Másodszor ne áruld el, hogy puhának szántad! Csak kínáld meg őket és ha ropogós, akkor kérdezz rá, hogy ugye nem puhult meg túlságosan? Akkor majd biztosítanak róla, hogy ne aggódj, pont olyan ropogós lett amilyennek lennie kell és kész.
A mézeskalácsnak ezerféle recepje van. Sok olyan, hogy sütés után megkeményedik, és csak jóval később lesz újra puha.
Nyugodtan oda adhatod, szerintem mindenki fog örülni neki! ☺️
Személy szerint én is sokkal jobban örülök az ilyesminek, mint egy drága, de személytelen dolognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!