A lenti receptet meg lehet csinálni robotgép nélkül is? Nincsen sajnos robotgépünk.
Szóval ez lenne a recept. Ezt meg a hasonló süteményeket meg lehet oldani gép nélkül is?
Mivel nem kell hozzá kemény habot verni, közönséges fakanállal is símára tudod kavarni!
Régen ilyen célra tartottunk egy külön fakanalat, hogy azzal semmi más paprikás, stb. ételt nem kavargattunk, csak a piskótát és hasonlókat.
Egyébként "akkor" még a habot is kézi habverővel vertük keményre (tekerős!), nagyanyámék pedig közönséges villával! No az volt a teljesítmény! :)))
" nagyanyámék pedig közönséges villával! No az volt a teljesítmény! :)))"
Azért villával csak akkor vertek habot, akkor az elég rosszul felszerelt háztartás volt, egy síma rugószerüen kinézö habverö mindenhol megszokott volt. Azzal meg kb 5-10 perc 4-5 tojásból kemény habot verni.
A kérdéshez meg: minden további nélkül meg lehet fözökanállal vagy kézi habverübel csinálni.
Utolsó: a 2. válaszoló írta a villával való habverést, és arra írtam a rugósat.
Viszont azt nem értem, emiatt miért kellett nullára lepontozni, mert a kérdezönek is írtam, hogy minden további nélkül megy fözökanállal is.
Nem értem miért nekem szól a válaszod. Én az ég világon senkit sem pontoztam le.Bizonyíték (lenne ) a monitorom...
Talán másokat (is ) zavart, hogy kissé elkapkodott volt a véleményed, az évtizedekkel ezelőtti háztartásokról.
Két tojásfehérjét simán keményre lehet verni villával is.
A válaszom elsö része szólt neked (a lepontozós téma nem). Emellett abban igazad van, hogy két tojást fel lehet villával verni, de én úgy értettem, hoyg a 2. szerint ez volt a normál módszer a habverésre korábban.
Mivel közel 60 éves vagyok és még a nagymamám is rugós habverövel verte a habot, ezért akartam kiigazítani, hyog régebben sem villával vertek habot, csak végsö esetben, a megszokott a habverö volt.
De nem akark ebböl vitát, és nem veled van bajom, hanem a lepontozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!