Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elgondolkodtató hogy új...

Elgondolkodtató hogy új állást találtam bementem a főnökhöz és őt azt mondta akkor menjél? Meg se próbált megtartani?

Figyelt kérdés

Új állást találtam többért. Bementem a főnökhöz arra számítva hogy megadja azt amit az új hely csak ne menjek el. De nem tette csak vállat vont, menjél.

És párhuzamosan napi szinten megy a sírás hogy nincs ember és aki van azt is alig lehet megtartani.

És itt a példa hogy nem lehet megtartani ez nettó hazugság mert meg se akarja tartani még kísérletet se tesz rá!

Nem kérdezett rá az új helyen mennyivel is adnak többet, nem érdekelte. Új hely többet akkor akkor menjél. És ha csak 10.000-el adna többet? Ennyit se ért volna meg neki a régi bevált ember megtartása?

Persze nem 10-el kapok többet de a főnök ezt nem tudhatja.

2019. okt. 20. 09:41
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

" mennyire voltak megelégedve velem. MErt veled ezek szt semennyire."

ű

Bocsika de épp ITT fejtették ki hogy totálisan mindegy mennyire voltam jó munkaerő mert egy számít csak : mennyiért kapnak új embert a helyemre. lehettem én a cég legjobbja is nem számít ha az új ember olcsóbb akkor az kell.

Hoyg aztán az új ember bőven rosszabb mint én mit számít majd betanul.... egy a lényeg hogy OLCSÓBB.

Most akkor nem így van? Döntsük már el.

2019. okt. 20. 11:34
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy itt problémázol, nem is csodálkozom, hogy a főnök egyáltalán nem tart vissza. Még örül is, nem kell végkielégítést fizetni, nem kell munkaügyi bírósági megkereséssel kínlódnia... Csak a te egód nem fogja fel, hogy vígan meglesz nélkül is.
2019. okt. 20. 11:34
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
gondolom értéktelen képzetlen munkaerő vagy és alig várta hogy megszabaduljon tőled így igazából mindegy volt neki csak ne legyél ott
2019. okt. 20. 11:36
 34/39 A kérdező kommentje:

"Csak a te egód nem fogja fel, hogy vígan meglesz nélkül is"

Tudjuk a cég mindenki nélkül megvan vígan, igen, hallottuk tudjuk mindenki pótolható majd lesz új ember (vagy nem ld bér).... mégis áll a cég a munkaidő felében (ld 2 műszak helyett 1) mert annyira nincs már embere.

Csak nehogy addig vidámkodjon míg senki se marad.

2019. okt. 20. 11:37
 35/39 A kérdező kommentje:

"y igazából mindegy volt neki csak ne legyél ott"

Hát ha ez volt a cél ezt 1 db A4es papírral elérhette volna... felmondhatott volna ő is.

2019. okt. 20. 11:38
 36/39 A kérdező kommentje:
Ja nem, mert az pénz neki... Ja úgy már nem jó. A saját szarát is megenné ha pénzt kapna érte.
2019. okt. 20. 11:39
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Figyu gondolom valami betanitott munkas, vagy, meg gondolom ott is ilyen a stilusod szerintem örültek is neki hogy eltakarodsz végre
2019. okt. 20. 11:43
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Balázska 2 nap alatt elfelejti, hogy új állást kamuzott be ès jön újra a megszokott nyomor mèg nyolcvanezerszer. Vótmá ez.
2019. okt. 20. 12:06
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Most nézem csak, hogy nincs már délutános műszak sem az emberhiány miatt. De ugyan áruld már el nekem, drága Balázska: az alapítványi iskolában hogy nézett ki a délutános műszak, amíg volt? Életemben nem láttam még többműszakos munkarendben működő iskolát, nem is nagyon tudom elképzelni.
2019. okt. 20. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!