Elgondolkodtató hogy új állást találtam bementem a főnökhöz és őt azt mondta akkor menjél? Meg se próbált megtartani?
Új állást találtam többért. Bementem a főnökhöz arra számítva hogy megadja azt amit az új hely csak ne menjek el. De nem tette csak vállat vont, menjél.
És párhuzamosan napi szinten megy a sírás hogy nincs ember és aki van azt is alig lehet megtartani.
És itt a példa hogy nem lehet megtartani ez nettó hazugság mert meg se akarja tartani még kísérletet se tesz rá!
Nem kérdezett rá az új helyen mennyivel is adnak többet, nem érdekelte. Új hely többet akkor akkor menjél. És ha csak 10.000-el adna többet? Ennyit se ért volna meg neki a régi bevált ember megtartása?
Persze nem 10-el kapok többet de a főnök ezt nem tudhatja.
" mennyire voltak megelégedve velem. MErt veled ezek szt semennyire."
ű
Bocsika de épp ITT fejtették ki hogy totálisan mindegy mennyire voltam jó munkaerő mert egy számít csak : mennyiért kapnak új embert a helyemre. lehettem én a cég legjobbja is nem számít ha az új ember olcsóbb akkor az kell.
Hoyg aztán az új ember bőven rosszabb mint én mit számít majd betanul.... egy a lényeg hogy OLCSÓBB.
Most akkor nem így van? Döntsük már el.
"Csak a te egód nem fogja fel, hogy vígan meglesz nélkül is"
Tudjuk a cég mindenki nélkül megvan vígan, igen, hallottuk tudjuk mindenki pótolható majd lesz új ember (vagy nem ld bér).... mégis áll a cég a munkaidő felében (ld 2 műszak helyett 1) mert annyira nincs már embere.
Csak nehogy addig vidámkodjon míg senki se marad.
"y igazából mindegy volt neki csak ne legyél ott"
Hát ha ez volt a cél ezt 1 db A4es papírral elérhette volna... felmondhatott volna ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!