Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elgondolkodtató hogy új...

Elgondolkodtató hogy új állást találtam bementem a főnökhöz és őt azt mondta akkor menjél? Meg se próbált megtartani?

Figyelt kérdés

Új állást találtam többért. Bementem a főnökhöz arra számítva hogy megadja azt amit az új hely csak ne menjek el. De nem tette csak vállat vont, menjél.

És párhuzamosan napi szinten megy a sírás hogy nincs ember és aki van azt is alig lehet megtartani.

És itt a példa hogy nem lehet megtartani ez nettó hazugság mert meg se akarja tartani még kísérletet se tesz rá!

Nem kérdezett rá az új helyen mennyivel is adnak többet, nem érdekelte. Új hely többet akkor akkor menjél. És ha csak 10.000-el adna többet? Ennyit se ért volna meg neki a régi bevált ember megtartása?

Persze nem 10-el kapok többet de a főnök ezt nem tudhatja.

2019. okt. 20. 09:41
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

"Aki menni akar, rá kell adni a kabátot"

csak nehogy a piac a végén a főnökre magára adja rá a kabátot. Mert ilyenre is látunk bőven példát.

2019. okt. 20. 10:28
 22/39 anonim ***** válasza:
Biztos rá fog faragni, de ez már nem a te dolgod. Ne pörögj rajta.
2019. okt. 20. 10:33
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy troll vagy és egy szó sem igaz a kérdésből, de legalább normálisan írnál ki kamukat, ennyi eszed sincs...

1) Dolgoztál már életedben valaha? Munkaszerződését 100ból 100 hely első munkanap ad. Mindenki más egy ajánlatot ad - ami amúgy kb. budipapírnak jó. Mit akarsz akkor te mutogatni a jelenlegi helyeden?

2) "normális helyeken" adnak egy éves fizetésemelést. Infláció követőt vagy egy picivel többet. Aki mondjuk +5%-ért munkahelyet vált az egy igazi marha. +20-30%-okat meg csak értelmes munkaerőhöz vágnak hozzá, úgyhogy erről neked biztosan nincs tapasztalatod...

3) Fizetésemelést kérni és felmondani 2 különböző dolog. Ezt fel kéne fogni.

4) Túl sokat aggódsz a munkaadóid miatt. Mit foglalkozol te azzal, hogy egy cég, ahol korábban dolgoztál csődbe megy? Na ugye...

2019. okt. 20. 10:54
 24/39 A kérdező kommentje:

"normális helyeken" adnak egy éves fizetésemelést. Infláció követőt vagy egy picivel többet. "

Na kérlek. Itt még ANNYIT SE.

Semennyit.

És ez szintén nem vitakérdés. Tény.

Egy fillért se, még annyit se mint az infláció.

2019. okt. 20. 10:57
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Már egy csomó hasonló kérdést írt ki a kérdező, érdekes látni hogy még mindig van aki megpróbál neki normálisan válaszolni 😂😂
2019. okt. 20. 10:59
 26/39 A kérdező kommentje:
Mondjuk azon nem tudom mit lehet vitatni hogy egy cégnél NINCS semmiféle emelés évek alatt se de még az alap inflációkövető se. Ezek puszta tények.
2019. okt. 20. 11:03
 27/39 anonim ***** válasza:
87%
És ez hogy jön most ide? És kit érdekel?
2019. okt. 20. 11:04
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem csak az érdekel, most hogy találtál jobban fizető állást, abbahagyod-e a kérdések gyártását itt?

BTW eddig az volt a duma, hogy nincs más, csak közmunka... Milyen érdekes.

2019. okt. 20. 11:13
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Én azon gondolkodnék el, mennyire voltak megelégedve velem. MErt veled ezek szt semennyire.
2019. okt. 20. 11:28
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Találtál új munkahelyen, Bazsi? Nem úgy volt, hogy a három diplomáddal csak közmunkára mehetsz, ha kirúg a vén alkesz főnök?
2019. okt. 20. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!