A 30 fölötti nők miért sértődnek meg folyton, ha valahogy szóba jön az életkoruk?
Ne haragudjatok, nem olvastam végig minden választ, úgyhogy most így szólok hozzá a dologhoz.
Rettenetesen direkt és őszinte vagy, kérdező. Olyan szinten, hogy az már bántó. Nekem is van ilyen barátnőm, és habár én ezt elfogadom, el tudom fogadni, nem mindenki tudja. Szerintem lehetnél kicsit tapintatosabb, nem kell folyton mindenkivel beszélgetni mindenről, nem kell személyeskedni.
Beszélgethettek erről kérdező, de nem folyamatosan, és tudni kell, hogy kinél meddig mehetsz el. 6 év alatt már ki kellett volna tapasztalnod, hogy kinél mit lehet.
Ráadásul lehet csak azért cseverészik egyik-masik kollégád, mert nem tudja hogyan bújjon ki, és valójában a hata közepére se kívánja a vallatást. Szegény anyám ilyen, ő is tele van női munkatársakkal és állandóan zaklatják minden hülyeséggel, nem hagyják nyugton dolgozni. Nem mindenki ugyanolyan típusú mint te, ezt vedd figyelembe. Én úgy érzem a leírásodból, hogy baromi sok vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!