Ezen miért sértődnek meg sokan?
Állashírdetés.
Világosan le van írva, hogy nem veszünk fel semmi féle függőségben szenvedőt.
Erre csak megjelenik a dohányos, piás, gyúrós, drogos.
És még a pofámba is hazudik!
Majd amikor közlöm, hogy mehet, még nekik áll feljebb!
A gyúrás mióta függőség? Miért rakod egy kategóriába pl. a dohányzással, ami egy betegség? A gyúrás egy hobbi. Olyan, mint amikor valaki bicajozni szeret. Valaki gyúrni szeret.
Amúgy ilyen írás stílussal te tudod hol vagy olyan beosztásban, hogy embereket interjúztass és küldj el... mese.
"...például a dohányzás (és nem is jár drasztikus viselkedésbeli vagy beszámíthatóságra vonatkozó hatással)..."
Láttál már dohányost, aki órákig nem gyújthatott rá?
Nálunk több bagós van a munkahelyen akiről nem is tudnak, mert 8 óra alatt nem megy ki. Csak írom.
De azért jelennek meg, mert kell nekik a munka. Tudom, hogy nektek ezek a feltételeitek, oké, de én bagózás mellett is jobban megoldom a munkám, mint a nem bagózó társaim. Ezt is csakúgy írtam. Én nem sértődnék meg ha nem vennének fel emiatt, utasítottak már el azért is, mert, hogy - nem megfelelő a megjelenésem. Minden nő szőke hajú volt a munkahelyen, én meg nem :D Szóval ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!