Sokan miért sértődnek meg, ha levillogják őket a belsőben való "terpeszkedésért"?
Nem szoktam sietni, főleg nem villogni, de a minap kivételesen ilyen nap volt.
140-150-el haladtam a belső sávban, 2-en előzték a kamionokat, vártam-vártam, elfogytak a kamionok, üres lett a külső, nem mentek le egyik sem, 120-al mentek tovább.
Rávillogtam az előttem lévőre, nem ment arrébb, villogtam, aztán egyszer csak lehúzódott, mentem a következő után, az sem ment le.
Közben akit először levillogtam az visszajött mögém, és elkezdett villogva tolni hátulról (én meg ugye nem tudtam menni a "társa" miatt.)
Aztán az is nagy nehezen lement, így én elhúztam, nem jött utánam az sem aki villogott.
Aztán a hab a tortán az autópálya vége felé egy papa 80-al bejött elém, na arra aztán hiába villogtam, dudálni meg már nem akartam.
Úgy alapvetően a legtöbb ember korrektül lehúzódott, még csak el sem gondolkoztam rajta,hogy villogjak, pedig nem mindenki ment le azonnal, nyilvánvaló,hogy ha éppen előz, akkor érhető, nem tud felrepülni.
Viszont ez a besértődés, visszavillogok...engem egyszer villogtak le eddig, épp egy kamiont előztem, nem tudtam volna hová menni, azt nem tartottam korrektnek, de más lehetőséget nem adok, mert nem tehénkedek a belsőben 120-as tempóval meg főleg nem.
Mindenesetre mint írtam, nem szoktam így vezetni, és nem a boltba siettem, fontos dolgom volt.Bár ha a boltba sietek akkor is jobbra tartás van normális esetben.
Azért, mert nem csak akkor villogtok, mikor az tényleg indokolt lenne, hanem sokszor olyankor is, mikor nem illene. Azt hiszitek, hogy ha 150el mentek, akkor csak tietek a belső sáv, és el sem vehetitek a gázt.
Nekem erős Audim van, tolom is neki rendesen, tipikus sztereotíp mintakép lehetnék. Mégsem villantok soha le senkit. Mégis kibírom. Szokott nekem is fontos dolgom lenni.
Te voltál a farok.
Minek villogsz arra, aki haladna csak nem tud a tetvészkedőtől?
Amúgy te is 120-szal tetvészkedtél a belső sávban, szóval tök jogosan kaptad a villogást.
Ezt az álszent bandát :D
Állandóan siránkozik mindenki,hogy a belső így szent úgy szent...aztán mikor valaki elfoglalja magának, és a kérdezőnek nem tetszik akkor rögtön a kérdező a g*ci, farok, meg minek siet?
Mehettem volna 250-el is, senkinek semmi köze,hogy hová megyek, miért sietek.
Ha én 200-al megyek, akkor az alsóbbrendű útról elém fordulhat bárki, és teljesen joggal mondja azt,hogy nem tudott rám felkészülni?
Ha autópályán 120-al mennek a belsőben, akkor én is mehetek mögötte 120-al "mer' ő nem megy?"
Hagyjuk már, jobbra tartási kötelezettség van, aki 150-el akar menni az menjen, felnőtt emberek vezetnek autókat, mindenki eltudja dönteni neki mi a jó.
Viszont a pályán azért van 130-as tempó, meg jobbra tartási kötelezettség,hogy legalább ennyivel haladjanak az autók, ha mégsem arra ott a külső sáv.
De akkor majd amikor nagyon ráérek akkor elterülök a belsőben 80-al, és visszavillogok ha tolnak, aztán kiírom a kérdést, és együtt szidhatjuk az engem tologató,villogó autókat, mert akkor legalább nekem lesz igazam.(persze tudom, akkor is én lennék a g**i, csak lehessen valakit szidni)
"Állandóan siránkozik mindenki,hogy a belső így szent úgy szent."
Mármint ti siránkoztok, így akartad mondani.
A jobbratartási kötelezettséget az emberek 99%-a betartja, a maradék 1% ah hibázik, azt ki lehet bírni. A 130-as tempó pedig MAXIMUM tempó, senki nem kötelez arra, hogy muszáj annyival menni mindenképp.
Azt nem írtad, külső sáv burkolata milyen minőségű?
Ha nagyon rossz, én sem szívesen mennék rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!