Miért sértődnek meg azon, ha valaki azt mondja, hogy a
vállalkozók egy bizonyos része "ingyenélő"?
Figyelt kérdés
Azokról beszélek,akik alkalmazottat tartanak,mellette nem dolgoznak,és abból élnek,hogy másokat dolgoztatnak..
Ilyenkor jön megvédeni őket a sok harácsoló egyéni vállalkozó,akik "mennyit dolgoznak" szöveget nyomják.
2016. márc. 5. 21:51
1/9 anonim válasza:
Ilyen véleményt azok mondanak, akiknek pukijuk sincs a vállalkozásokról.
2016. márc. 5. 22:02
2/9 anonim válasza:
Leszarom ki mit mond! pff
2016. márc. 5. 22:06
3/9 A kérdező kommentje:
Ha olyan rossz a vállalkozás,akkor miért nem megy alkalmazottnak?
2016. márc. 5. 22:09
4/9 anonim válasza:
XD
2016. márc. 5. 23:04
5/9 anonim válasza:
Mert a céghez a megrendelések maguktól jönnek.
Mert a cég is csak úgy lett, sem a vállalkozó tőkéje, sem a munkája nem kellett hozzá.
Arról nem is beszélve, hogy ha a vállalkozó nem hozta volna létre a céget, akkor azok, akiket "dolgoztat", azok mehetnének munkanélkülinek.
Amúgy meg ha ennyire egyszerű, menj el vállalkozónak, végül is szerinted ingyen jön a pénz ezeknek az ingyenélőknek.
Te sem vagy egy bonyolult lélek...
2016. márc. 5. 23:11
6/9 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már.
A világ legegyszerűbb dolga pl az élelmiszeriparban vállalkozni.
Létszükséglet.
Az emberek mindig esznek.
Csak egy jó hely kell hozzá.
Kisbolt,alkalmazottakkal.A főnök meg nem csinál semmit.
2016. márc. 5. 23:18
7/9 anonim válasza:
Akkor rajta, csináld meg, és ahelyett hogy másokat dolgoztatnál meg a napot lopnád inkább dolgozz te magad. 2x, 3x annyit fogsz keresni. Egy kis abc-nél, péknél vagy zöldségesnél még működhet is de egyszerre 2 helyen nem tudsz lenni, szóval ahogy nő a vállalkozásod kénytelen leszel embereket felvenni, majd felügyelni őket intézni az adminisztrációt. Így nem marad időd a saját kis boltodba dolgni, így oda is felveszel egy új embert, akivel neked megintcsak munka van.
2016. márc. 6. 00:11
8/9 anonim válasza:
Én dolgoztam ilyen helyen és a főnökök is sokat dolgoztak, sőt. Állandóan lótottak-futottak, fel és alá. Ezt kellett intézni, meg azt, meg amazt. Én örültem, hogy nekem csak töredék annyi munkám van, mint nekik. Léteznek persze azok a főnökök is, akikről te beszélsz. De ők is elérték azt, hogy egész nap a töküket vakarhassák. Ha te is azt akarod csinálni, akkor tessék belefektetni az időt, energiát és a pénzt. Egy kis szerencsével neked is összejöhet.
2016. márc. 6. 02:16
9/9 anonim válasza:
Kérdező, lenne pár kérdésem, mini közvélemény kutatás a gazdasági analfabéták körében:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!