Miért sértődnek meg rám az emberek, ha valakit ki akarnak nekem pletykálni, és én azt mondom, hogy semmi közöm hozzá?
Figyelt kérdés
Olyankor felkapják a vizet, és arrébb meg engem szidnak, mondván milyen bunkó vagyok. És ezt már a sokadik embernél tapasztalom. Főleg nők közt. (én is nő vagyok)2019. ápr. 9. 17:26
2/14 anonymousreview60 válasza:
Mert elzárkózol a társas érintkezés egyik csatornájától, elutasítod őket. És mert ekutasítod a viselkedésüket, azaz tkp. részben őket.
3/14 anonim válasza:
Ezeket hívom én patkányoknak. Azért így reagálnak, mert rosszindulatúak. Nem tudják elfogadni mások véleményét. Csak az övék a szent és mindenki mást utálnak, kivéve talán az olyanokat, mint ők, de néha már ebben is kételkedem.
4/14 A kérdező kommentje:
Minden másról szívesen beszélgetek, tehát nem zárkózom el a társas élettől. Elég extrovertált embernek mondom magam. Nagy csalódás lehet nekik, hogy a 20 nőből egy nem vevő a pletyire. Ott a többi 18...
2019. ápr. 9. 17:36
5/14 anonim válasza:
Erdekes,en pont ilyen vagyok mint te és az én környezetem sose reagált így. Inkább meghökkentek és elkezdtek visszakozni. Nem lehet hogy kicsit magadat fényezve állítod be a dolgot?
6/14 A kérdező kommentje:
Erről szó sincs. Nekem is vannak hibáim meg jó tulajdonságaim, és nem nevezném magamban jó tulajdonságnak, hogy nem érdekelnek a pletykák.
2019. ápr. 9. 18:14
7/14 anonim válasza:
"hogy a 20 nőből egy nem vevő a pletyire. Ott a többi 18..."
Ez hogy jött ki?:D
Szerintem azt élik meg, hogy nem "közösködsz" velük, elutasítod a viselkedésüket, és egyben őket, ahogy már írták.
Azért ennél jobb az arány, több nő nem vevő a pletykákra, annyira nem vagy ebben egyedi.
8/14 A kérdező kommentje:
Hogy hogyan jött ki? 20 nőből 19 pletykás, és az egyik ő maga, aki meséli. Tehát mesélje a maradék 18 nak a sztoriját. :)
2019. ápr. 9. 20:11
9/14 anonim válasza:
Mert lehet nem is rosszból kezdi el mondani, hogy a Manci miért mehetett haza 5 perccel előbb, hanem csak beszélgetni akar/kezdeményezni. Én pl ma meséltem valakinek hogy nem vettek fel valahova, inkább az xy-t vették fel akinek nincs végzettsége stb és ez fura. Ő meg azt mondta hogy őt ezek nem érdeklik, mert nem idegeskedik ezeken sokáig. Holott pl én nem panaszkodás miatt mondtam, csak hogy legyen valami téma az unalmas csend helyett.
10/14 anonim válasza:
#9 Nem mindenkinek unalmas a csend. Csak akinek a saját gondolatai még az üres fecsegésnél is unalmasabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!