Csajok ti bevaljatok magatokrol, hogy szerettek pletykalni? En tisztessegel bevallom igen, szeretlek pletykakat hallgati. Mas is igy van vele?
Biztos vannak sokan, akik szeretnek, de én kifejezetten utálom hallgatni is, mondani is. Aki neked beszél másról, nyugodt lehetsz, hogy másnak meg rólad pletykál.
Olyan embert még nem ismertem, aki mást kidumál, rólad meg semmit.
3-as! Oké, a fal. De néha elkerülhetetlen, akkor előveszem az egyik fülemen be, a másikon ki verziót.
Akik meg szeretnek pletykálni, áldásom rájuk, most majd jön az, hogy ilyen nincs, mindenki szeret csámcsogni másokon. Itt a példa, hogy - mivel semmi okunk itt füllenteni -, de van.
Woow, itt csak normális lányok vannak?!
Én körülöttem minden lány imád pletykálni megállás nélkül, de hál istennek a gyakorin csak ilyen jólelkű aranyos lányok vannak. Gondolom senki nem hazudik. :)
En is szeretlek
Es szeretek pletykakat hallgatni
Kivancsi termeszet vagyok de en magam nem vagyok tul pletykas csak szeretem tudni mi tortenik
Persze jobb magatol az illetotol ezt hallani dehat istenem 20no kozt dolgozom kikerulhetetlen a pletyka
Sot! A ferfi kollegak legalabb ilyen pletyisek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!