Mit gondoltok a művészetet kedvelő emberekről akik pl rajzolnak, festenek?
Művész vagyok egész pontosan hobbista, közel sem összehasonlítható azzal aki ennek éli az életét, de ez részletkérdés.
Lehet vagy biztos hogy túlgondolom ezt de úgy érzem mintha ez sokaknak valami kicsit ilyen távoli dolog akik maguk nem rajzolnak vagy űznek ilyen kreatív dolgot, pl. arra következtetnek hogy elvont személyiség vagyok és érzékeny, ami részben igaz, de nem ez határoz meg teljesen, és nem vagyok teljesen érzelmektől vezérelt, nem szeretném hogy ilyen benyomást tegyek. Vagy hogy talán távolságot éreznek, mert nem tudnak vonatkoztatni erre.
A másik amiért picit félve említem hogy pl. munkahelyen arra gondolnának hogy szereti a művészetet, akkor humán beállítottságú, tehát nem igazán problémamegoldó, számokban gondolkozó típus. Ezt a részét biztosan jobban túlgondolom, de néha eszembe jut.

Nem vagy művész. Összevissza beszélsz.
Az alkotóművészet egzakt.

Én csak arra gondolok, hogy az érzelmeit így fejezi ki.
Bizonyára érzelemgazdag ember. Általában véve, aki bármilyen művészettel foglalkozik (pl. játszik egy hangszeren) arról azt gondolom, hogy érzelemgazdag.
Ettől függetlenül még ugyanolyan jól elboldogulhat a számok világában is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!