A 30 fölötti nők miért sértődnek meg folyton, ha valahogy szóba jön az életkoruk?
Alig vártam, hogy elmúljak 30. Már a 40-et is várom. És nem látszik rajtam a korom.
10 év sok tud lenni, például volt olyan munkatársam, aki azt sem tudta, hogy mi a kazetta vagy mi az a Linda nevű(egyébként moslék) sorozat. A csattogós lepkéről ne is beszéljek.
A pálinkáról az a véleményem, hogy úgy szar ahogy van, de mivel itthon ez a pia ezért kénytelen vagyok elfogadni és meginni, különben sértés lenne. (HP, minden gazda hallani akarja hogy mennyire finomat csinált, nem illik visszautasítani vagy lehúzni) Nem kell hozzá megérni semmilyen formában sem.
A dragon ball akkor is fos volt meg most is(ismétlik, remélem a Sailor Moon nem lesz újra), én pl gyűlöltem, pedig én akkor már tininek számítottam.
De a Looney Toonst a mai napig szeretem, pedig azok a rajzfilmek az 1930-60-as években készültek.
A kollégáid csak simán tipikus nők. Sértődősek, nyomik, rinyálnak.
Mellékesen egy 10 évvel fiatalabb már nem az én korosztályom, más életszakaszban vagyunk. Más dologat éltünk meg(már csak a redszer miatt is). nem nagyon tudok vele csak felszínes dolgokról beszélni.
Lehet csak idegesíti őket, hogy nem gondolkozol. Nem tudom, magyarul hogy van a "millennial" generáció, de a 81 és 96 közt született emberek tartoznak ide, tehát egy generáció vagytok. Én 32 vagyok, és Dragon Ball az én gyerekkoromban volt. Az, hogy 8 éves voltam, vagy 12, mindegy, a gyerekkorom része, ahogy a tied is.
Nekem a kedvencem az, mikor hallanak a kicsik, ilyen 15-16 évesek valami zenét egy filmben, és akkor hú, van egy banda, biztos nem hallottam róluk, mert ők most fedezték fel, Black Sabbath a nevük.........
De anyumnak ugyanilyen idegesítő volt, mikor csodálkoztam, hogy ismeri a Van Halen-t. Hát hogy ne ismerné, 22 évvel többet élt a Földön, mint én.
Szerintem amúgy eleinte megsértődtek, és most már direkt cukkolod őket. Vagy a "30 felett minden nő rohad" kérdező vagy. Ez esetben brava, kreatív.
A nők egy része érzékeny a korára.
Valljuk be öregedő, vagy öreg nőnek lenni nem túl nagy boldogság, a férfiaknak meg sokszor még jót is tesz.
Én is nő vagyok, de soha nem érdekelt a korom, soha nem fiatalítottam magam, de ez a ritkábbik eset.
Na várjál, azért neked sem kell ötleteket adni, hogy feldobd a labdát. Nem szereted a pálinkát, nem baj, én szeretem a JÓ pálinkát (a bolti lötty nem az, mindegy, milyen márka), ez nem életkorfüggő, te meg életkori kérdést csináltál belőle, és meglep, hogy lecsapták a labdát?
Dragon Ball, felsős általános iskolás kamasz voltam, amikor elindult Magyarországon, 34 éves vagyok, miért ne ismerhetné egy 30-as?
Nekem nincs gondom a te korosztályoddal az életkorotok miatt, de nem mindegy, hogyan adod elő a mondandódat, az lehet sértő.
Azért jobban odafigyelhetnél a mondandódra, azt a pálinkás jelenetet te provokáltad ki, semmi szükség nem lett volna rá. Elintézhetted volna annyival - mint ahogy az én pálinkát nem szerető ismerőseim teszik -, hogy te nem szereted a pálinkát, és nem teszel megjegyzést mellé, hogy "meg kell érni hozzá".
Az általad ismert dolgokat sem kell szűk időkeretek közé helyezned, hiszen több korosztály ismerheti azt, amit te, és ebben nincs semmi meglepő, szokatlan vagy furcsa.
Ismertebb zenekarok több évtizedet is lehúznak, és az unoka is bulizhat arra, amire fiatalon a nagyi.
Szerintem inkább neked kellene jobban nyitnod abba az irányba, hogy a nálad 10 évvel idősebbek (te is leszel annyi, ha megéled) nem annyira öregek, mint amennyire te soknak érzed ezt a korkülönbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!