Volt olyan munkahelyetek, ahol jóformán semmit nem csináltatok?
Figyelt kérdés
Én most egy olyan munkahelyen vagyok, ahol jelenleg elfogyott a feladat, más osztályon sem tudok most besegíteni, így szinte egész nap csak ülök és próbálom elfoglalni magam. Rejtvényt fejtek, olvasok, netezek stb... Kicsit rossz, hogy körülöttem mindenki sürög forog, én meg nem csinálok semmit. Napok óta ez megy és nem tudom, hogy meddig. Volt már veletek ilyen? Mivel foglaltàtok el magatokat, hogy hamarabb elteljen a nap?2019. aug. 29. 10:24
21/22 A kérdező kommentje:
Na kellett nekem panaszkodom... Ma amikor reggel beértem, egy halom papír figyelt az asztalomon... Egész nap szinte meg sem álltam...
2019. aug. 30. 20:47
22/22 anonim válasza:
Én alapvetően szeretem a munkámat de azt még jobban szeretném ha azt csinálnék amit én akarok. Szóval nem igazán értem mi a probléma azzal ha azért fizetnek, hogy játsszak, olvassak, filmezzek, zenét hallgassak. El tudnám viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!