Volt már olyan munkahelyetek, ahol nem éreztétek jól magatokat? (nem volt jó a társaság, nem értékeltek, piszkáltak, piszkált a főnök stb. ) Hogy változtattatok rajta? Mit csináltatok?
Én is jártam már hasonló cipőben.
Anno egy könyvesboltban dolgoztam és 1 napnál tovább nem bírtam ott.
Borzasztó rideg volt a két másik kolléganő, szinte átnéztek rajtam, egy mosoly nem volt az arcukon. A főnöknő meg mindenbe belekötött, ami velem volt kapcsolatos. Egyedül a raktáros pasi fogadott barátságosan, de ő hátul volt a raktárban, meg fuvarozgatott, úgyhogy nemigen láttam.
Másnap már nem mentem be oda dolgozni, próbaidőn voltam, és közöltem a központban, hogy részemről ennyi volt.
Meg egy munkaruha üzletben voltam 2 hetet, ott nem is a társasággal volt annyira bajom, mint azzal, hogy elképesztően unalmas volt a munka. De hál' Isten elküldtek onnan, mert beteg lettem, úgyhogy hamar véget ért az ottani pályafutásom.
Szóval, ennyi, remélem, nem lesz több ilyen. Volt meg van is egy-két hülye kollégám, de a többség jó fej és rendes, meg a vezetők is.
Nehéz elviselni egy rossz társaságot, hisz' életünk felét a melóhelyen töltjük. Az egészségünket is megviselheti.
Remélhetőleg a következő munkahelyeden már sokkal jobb csapattal fogsz együtt dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!