Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már olyan munkahelyetek,...

Volt már olyan munkahelyetek, ahol nem éreztétek jól magatokat? (nem volt jó a társaság, nem értékeltek, piszkáltak, piszkált a főnök stb. ) Hogy változtattatok rajta? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
Én nem tudok érvényesülni a munkahelyemen, illetve hülyének is vagyok beállítva, mivel én vagyok a legalacsonyabb rangú. Ezzel együtt járnak a piszkálódások. Bántanak ezek a dolgok, hogy miért van ott ilyen sok erőszakos ember, utálok bejárni dolgozni. Szerencsére már nincs sok idő hátra. De több ilyen munkahelyet nem szeretnék. Lehet túl a lelkemre veszem, de lerombolják az önbizalmam, amit amúgy is fejlesztenem kéne.

2012. júl. 21. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen,diákmunkában mentem olyan helyekre,amiket gyűlöltem.Sajnos tudom,milyen érzés.Monoton volt,idegesítettek az emberek,idióták voltak az ott dolgozók,mert a diákokon vezették le a feszültséget és még sorolhatnám.Nem bánom,hogy már nem kell ilyen helyekre mennem.
2012. júl. 21. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is jártam már hasonló cipőben.

Anno egy könyvesboltban dolgoztam és 1 napnál tovább nem bírtam ott.

Borzasztó rideg volt a két másik kolléganő, szinte átnéztek rajtam, egy mosoly nem volt az arcukon. A főnöknő meg mindenbe belekötött, ami velem volt kapcsolatos. Egyedül a raktáros pasi fogadott barátságosan, de ő hátul volt a raktárban, meg fuvarozgatott, úgyhogy nemigen láttam.

Másnap már nem mentem be oda dolgozni, próbaidőn voltam, és közöltem a központban, hogy részemről ennyi volt.

Meg egy munkaruha üzletben voltam 2 hetet, ott nem is a társasággal volt annyira bajom, mint azzal, hogy elképesztően unalmas volt a munka. De hál' Isten elküldtek onnan, mert beteg lettem, úgyhogy hamar véget ért az ottani pályafutásom.

Szóval, ennyi, remélem, nem lesz több ilyen. Volt meg van is egy-két hülye kollégám, de a többség jó fej és rendes, meg a vezetők is.

Nehéz elviselni egy rossz társaságot, hisz' életünk felét a melóhelyen töltjük. Az egészségünket is megviselheti.

Remélhetőleg a következő munkahelyeden már sokkal jobb csapattal fogsz együtt dolgozni.

2012. júl. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!