Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy halk pasi lehet szimpat...

Ha egy halk pasi lehet szimpatikus, egy csendes csaj miért nem?

Figyelt kérdés
Aki nem a társaság középpontja, annak nincs is esélye már semmire?

2012. júl. 13. 16:24
 1/10 ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ válasza:
100%
tud az is szimpatikus lenni szerintem ....
2012. júl. 13. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

neki is van esélye

akinek alapból a halk emberek szimpatikusak, azoknak nőből is azok szimpatikusak, nemcsak férfiakból

és sokakat untat a sok felvágós nagyhangú idióta, mégha nem is mondják ki nyilvánosan

a csendes emberek amúgy is jobb barátok, jobb társak. aki ezt nem tudja, az vagy nem tapasztalt még eleget az életben, vagy maga is egy nagyhangú üresfejű (szerintem ez a 2 tulajdonság együtt jár)

2012. júl. 13. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

sajnos mindenki azt várja el, hogy ha egy új társaságba bekerülsz legyen nagy pofád és szórakoztasd halálra az embereket, beszélj úgy mindenkivel, mintha ezer éve ismernéd.. a pasik meg valamiért különösen elvárják ezt a lányoktól.. ha nem vagy egyből ilyen már az első alkalommal, elkönyvelnek antiszociálisnak.. velem is mindig így van legtöbbször..

a második válaszolóval nem értek teljesen egyet.. vannak olyanok , akik csendesek, de nem jobbak barátnak..sőt..

2012. júl. 13. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó:

Nem mindenki várja el. Szerintem ez hülyeség. Magam sem szeretem a nagyhangú, harsány viselkedést. Akkor miért is várnám el? Másokon sem tapasztalok efféle elvárásokat.

Lehet, hogy a "pasik" ezt várják el, a férfiak biztosan nem.

2012. júl. 13. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tinikre jellemzőek az ilyen elvárások. Azért pofáznak sokat, hogy elfogadtassák magukat, azt hiszik ez az egyedüli kulcs ehhez. Ki fogják nőni (már amelyik), te meg kérdező, tarts ki. Ettől egyáltalán nem vagy antiszociális. Jó, az ő szemükben igen, de ki mondta, hogy pont nekik kellene megfelelned? Keress olyan közösséget, amelyben jól érzed magad, egyáltalán nem baj az, ha ezt a sulitól teljesen függetlenül találod meg. Nekem bejönnek a halkszavú csajok, elmondható róluk, hogy sokkal inteligensebbek, megfontoltabbak mint nagydumás (de szépen fogalmaztam) társaik, s nem kifele élnek, hanem magukért, a barátaikért, párjukért, családért. Fejlődési szakasz ez, legtöbbjük átesik ezen a bandázós - egyébként elég hosszúra is megnyúlni tudó- korszakon, mindennél nagyobb jelentősége van ki mit mondott kiről, ki kivel és hasonlók. Az, hogy te ebből köszönöd szépen, nem kérsz, az ne zavarjon. Én is ilyen voltam. Ők később jutottak el arra a szintre, amin mi már eleve kezdtünk, ennyi a történet. Szóval fejlődési szakasz, ami időrendben valahogy így épül fel: bandázás, sok 'barátja' van -> haverok, 'barátok' száma leredukálódik a valós barátságokra, a minőségibb kapcsolatok nyernek létjogosultságot -> párkapcsolat/család. Elmondható tehát, hogy a számbeli csökkenés egy érett, normális embert nem zavar, viszont a minőségre igénye van. Hát, te egy picit nagyon már most előbbre vagy a társaidnál. Ne szégyelld, ne titkold. Még akkor sem, ha ők ezt most még nem értik.
2012. júl. 13. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hülye társadalmi elvárások. Te döntöd el, hogy figyelsz-e rájuk vagy sem. Én nem, ugyanis én olyan vagyok, amilyen, nem szeretek képmutató, kétszínű és seggnyaló lenni. Inkább őszinte (de csak finoman), csendes és titoktartó. nem adom ki a dolgaim, mert senkinek semmi köze nincs hozzá. Én ez vagyok, így vagyok önmagam. Senki kedvéért nem fogok megváltozni.
2012. júl. 13. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes vagy 6-os.
2012. júl. 13. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már ott tartok, hogy nekem sokkal szimpatikusabb egy ilyen csendes lány. Belefáradtam már, hogy sokan nem veszik észre magukat, hogy tök érdektelen, teljességgel haszontalan locsogást folytatnak egymást közt, vagy felém. Tudod van egy mondás arról, hogy ha a mondandód nem értékesebb a csend szépségénél, akkor inkább ne törd meg. És ez olyan igaz... Szóval, ha gondolod keress meg, és dumcsizunk egy jót! :D Viccet félre téve, szerintem tényleg megértenénk egymást. :)
2012. júl. 13. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:

lehet jófej egy hangos lány is, de egy csendes is.

meg fordítva

most jártam úgy hogy elkezdtem haverkodni egy csendes csajjal, aki csak mosolygott, azt hittem, na ő titoktartó, meg aranyos, meg minden szuperség

aztán kiderült hogy kis sunyi, rosszindulatú és tök buta, amit azzal akar leplezni hogy másokat próbál beállítani annak

úgyhogy ebből még nem lehet megítélni valakit hogy csendes, akkor normális/nem normális

2013. ápr. 30. 21:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Bizonyos körökben sajnos így van, hogy a csendes pasi az hú, de titokzatos, de a csendes lány meg tapétavirág. Nálunk is, anno kikezdtek engem a srácok a suliban, hogy miért nem vagyok nagydumásabb meg életrevalóbb - és azok a lányok voltak ott az etalonok, akik visítottak, őrjöngtek, kiabáltak. Egyszer komolyan megmagyarázták nekem, hogy azért nem vagyok elég életrevaló, hogyha vkinek ki van tolva a széke, és nem tudok mellette elmenni, csendesen megkérem őket, és az XY milyen király, amiért kirúgja a széket az illető alól...
2013. jún. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!