Ha egy halk pasi lehet szimpatikus, egy csendes csaj miért nem?
neki is van esélye
akinek alapból a halk emberek szimpatikusak, azoknak nőből is azok szimpatikusak, nemcsak férfiakból
és sokakat untat a sok felvágós nagyhangú idióta, mégha nem is mondják ki nyilvánosan
a csendes emberek amúgy is jobb barátok, jobb társak. aki ezt nem tudja, az vagy nem tapasztalt még eleget az életben, vagy maga is egy nagyhangú üresfejű (szerintem ez a 2 tulajdonság együtt jár)
sajnos mindenki azt várja el, hogy ha egy új társaságba bekerülsz legyen nagy pofád és szórakoztasd halálra az embereket, beszélj úgy mindenkivel, mintha ezer éve ismernéd.. a pasik meg valamiért különösen elvárják ezt a lányoktól.. ha nem vagy egyből ilyen már az első alkalommal, elkönyvelnek antiszociálisnak.. velem is mindig így van legtöbbször..
a második válaszolóval nem értek teljesen egyet.. vannak olyanok , akik csendesek, de nem jobbak barátnak..sőt..
Utolsó:
Nem mindenki várja el. Szerintem ez hülyeség. Magam sem szeretem a nagyhangú, harsány viselkedést. Akkor miért is várnám el? Másokon sem tapasztalok efféle elvárásokat.
Lehet, hogy a "pasik" ezt várják el, a férfiak biztosan nem.
lehet jófej egy hangos lány is, de egy csendes is.
meg fordítva
most jártam úgy hogy elkezdtem haverkodni egy csendes csajjal, aki csak mosolygott, azt hittem, na ő titoktartó, meg aranyos, meg minden szuperség
aztán kiderült hogy kis sunyi, rosszindulatú és tök buta, amit azzal akar leplezni hogy másokat próbál beállítani annak
úgyhogy ebből még nem lehet megítélni valakit hogy csendes, akkor normális/nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!