A csendes visszahúzódó lányok hogyhogy igénylik a bulizást?
Én is visszahúzódó vagyok, mégis eljárunk a barátnőimmel néha bulizni. Szerintem nem függ össze a kettő dolog.
24/n
igen de ha még a lányokkal se nagyon beszélnek az ilyen csajok, akkor egy palit hogy épít le a buliban? :)
Amúgy nem rossz szándékból írtam ki a kérdést, casak picit meglepő
Mert én is ilyen vagyok, leírom az én sztorim.
Mindenben olyan vagyok, mint a többiek. Csak nem vagyok a szavak embere (de komolyan, én elvolnék úgy is, ha soha többet nem tudnék beszélni). De ettől még ugyanolyan normális az értékrendem, csak nem osztom meg minden csacskaságomat, dolgomat másokkal. És mivel ez így van, sokan nem is jönnek oda, hogy megkérdezzék miért van ez így, csak ítélkeznek, de ez meg nem érdekel. Ha valakit érdemesnek tartok arra, hogy meséljek neki, és látom rajta, hogy érdekli, hát beszélek, de feleslegesen minek?
És mi is szeretünk bulizni.
Néhány ismerősöm szerint a legvisszahúzódóbb lányok között vannak a legnagyobb ribancok. Ezzel így nem értek egyet, de annyiban igaz lehet, hogy a végletek emberei vagyunk. Ha már lúd, akkor legyen kövér. Buli a maxon, élvezet, és a másik véglet, hogy ezt ki sem néznék belőlem. Az élet happy, ez van. :)
Hogy épít le egy pasit a buliban?
Ki mondta, hogy pasizni meg oda? Én se pasizni járok, egyszerűen csak szórakozni, táncolni.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!