A csendes visszahúzódó lányok hogyhogy igénylik a bulizást?
Amúgy én pont egy ilyen lányba vagyok szerelmes, szóval ez is mutatja hogy nem cikizésből írtam ki :)
Utolsó: Amúgy mi vitt rá, hogy ilyen visszahúzódó légy? :) Nehezebb amúgy párt találni?
24/N:
Azért ha szép a csaj, akkor nincs olyan h egy pali sem megy oda hozzá bepróbálkozni...
"Azért ha szép a csaj, akkor nincs olyan h egy pali sem megy oda hozzá bepróbálkozni..."
Bocsi, most látom, hogy félreértelmeztem a kérdést. :)
Szóval a leépítéshez nem kell nagy partiarcnak lenni. Igazából, ha úgy van, meg sem kell szólalni. Egyszerűen jelzi a testével, hogy nem vevő a dologra. Ha mégse hagyják békén, akkor meg is mondja. Ha még mindig nem, akkor pedig átvált bunkóba. Na, itt szoktak nekem bemutogatni meg lekurv@zni. De hát Istenem! Én többféleképpen is mondtam, hogy NEM.
24/n
"A csendes visszahúzódó lányok hogyhogy igénylik a bulizást?"
Miért ne igényelnék? Érthetetlen a kérdés.
"fura, hogy egy csendes visszahúzódó lány, aki még lányokkal se nagyon beszél, az igényli a bulizást."
Az, hogy neked vagy bárkinek bármi "fura", nem jelent semmit.
A csendes, visszahúzódó az relatív. Lehet, hogy bent van két társaságban, egyikben csak ücsörög, és ha kérdezik megszólal, viszont a másik társaságban ő az egyik legnagyobb party arc.. :D
Én egy ideig nagyon visszahúzódó voltam, és alig beszéltem, meg csak ücsörögtem és néztem, ahogy a többiek buliznak. :D Ahogy telik, múlik az idő, elkezdtem egy-egy pohár valamit meginni, utolsó buliban meg már táncolni, és táncoltam. Változó.. :D
L16
*utolsó buliban meg már ittam, és táncoltam.
bocsi xD
Szeret szórakozni. Nem feltétlen pasizni megy, táncol és jól érzi magát.
Az emberek rengeteg félék; nem vonja maga után azt, hogy az illető burokban él, hogy nem pofázik feszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!