Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt olyan munkahelyetek,...

Volt olyan munkahelyetek, ahol jóformán semmit nem csináltatok?

Figyelt kérdés
Én most egy olyan munkahelyen vagyok, ahol jelenleg elfogyott a feladat, más osztályon sem tudok most besegíteni, így szinte egész nap csak ülök és próbálom elfoglalni magam. Rejtvényt fejtek, olvasok, netezek stb... Kicsit rossz, hogy körülöttem mindenki sürög forog, én meg nem csinálok semmit. Napok óta ez megy és nem tudom, hogy meddig. Volt már veletek ilyen? Mivel foglaltàtok el magatokat, hogy hamarabb elteljen a nap?

2019. aug. 29. 10:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Aha.. 1 hónapig a teljesen munkaidőben gyakorin lógtam. Ott is hagytam utána mert semmi értelme nem volt.
2019. aug. 29. 10:30
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Közalkalmazotti állásnál volt olyan hogy a fél munkaidőben aludtam, a többiben ebédeltem, és olvastam. Mondjuk annyi pénzért amiért dolgoztam reális volt hogy a heti munkaidő harmadában volt tényleges munka.
2019. aug. 29. 10:33
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, annyi munkam volt amit napi 4 oraba siman el lehetett vegezni, de persze kotelezo volt 8 orat bent ulni, mert hat miert ne. Egy kis irodaban voltam tobbnyire egyedul a folyoso vegen. Unalmamban mar mindent kitalaltam: jatszottam neten, olvastam, filmeztem, tanultam, aludtam, tornaztam stb. 1 evig birtam, utana bezapult az agyam abba, hogy joszerint a semmiert kellett bejarni.
2019. aug. 29. 10:37
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Volt igen, vagyonőr voltam. Azon kívül hogy éjszaka felváltva óránként ki kellett menni nem nagyon volt mit csinálni.
2019. aug. 29. 10:37
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Első munkahelyem, pörögni vettek fel, de lassú voltam targoncán ezért áttettek raktárba ott meg szét untam a fejem, gyakoriztam meg kézen álltam, aztán rájöttek, hogy naplopó vagyok áttettek segédmunkásnak ott meg piszkáltak mert " ennyi eszed van ,hogy érettségivel itt vagy" szöveget hallgattam aztán elküldtem őket a francba vissza tettek raktárba majd mondák másnap, hogy hétfőn ne jöjjek. Szép 1 hónap volt. :)
2019. aug. 29. 10:42
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Szinte mindegyik.

Betudható annak, hogy hülye fejjel mindent kb 1 óra alatt megcsinálok. Sok kollega le is bszott ezért.

Azt mondták, legalább vágjak olyan pofát, mint aki nagyon gondterhelt, és sok munkája van.

Legborzalmasabb egy játékbolt volt, ahol az első 3 hónapban nem volt vevő, csak a melósokat kellett beengedni az épületbe néha.

12 órán keresztül ültem egy pincehelyiségben, egy 25W-os izzó mellett.

2019. aug. 29. 10:47
 7/22 anonim ***** válasza:
97%

Ázzeg, tiszta hülye vagy, hogyha ezt nem értékeled.

Ha ugyanúgy megkapod a pénzedet és nem is csesztet senki a semmittevésnél, akkor ez a lehető legjobb együttállás.

Én nagyon sokat dolgoztam azon, hogy ingerszegény és stresszmentes legyen a pénzkeresetem, elértem végre és nagyon nagyra értékelem.

2019. aug. 29. 10:50
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen mikor japán ügyfeleink voltak. Nekem 4 hónap tömény szenvedés volt. Megterveztünk mindent ahogyan szoktunk azzal a tervvel maximálisan 2,5 hónap lett volna pontosan ez az eredmény. Viszont a japán megbízók megmondták, hogy 4 hónap alatt kell megcsinálni mert ha ilyen hamar kész lesz az biztosan nem lehet jó. Arról nem is beszélve, hogy ők Japánban ezt 3 hét alatt oldották meg mi nem lehetünk gyorsabbak mert az nekik szégyen. Még nem lehet, hogy 16 ember dolgozzon rajta legalább 2 tucat kell mert akkor veszik majd őket komolyan. Számomra sok baromság volt ebben a projektben arról nem is beszélve, hogy napi 2x tornázott együtt a brigád, nem lehetett home officeban lenni ha egy munka 8 óra volt szerintük az akkor is 8 óra volt ha 3 óra alatt én egyedül végeztem meg ha legalább 1 hét lett volna mindenkinek.
2019. aug. 29. 11:37
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
* 3 hónap (nem 3 hét)
2019. aug. 29. 11:39
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt, multi cég számviteli osztályán. Kb. a napi munka belefért egy órába. Borzasztó volt unatkozni, otthagytam a francba, fél évig bírtam.
2019. aug. 29. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!