Volt olyan munkahelyetek, ahol jóformán semmit nem csináltatok?
1 raktárban ültem egy faházban. Volt fűtés, internet, minden ami kellett.
Nagyon lassan telt az idő, nem kellett semmit se csinálom (szinte) de nem is volt megfizetve, viszont nagyon sokat kellett utazzak miatta, nem sírom vissza.
Jelenleg is telefont nyomkodunk es torok sorozatot nezunk a tv-ben.
Mondjuk en azokat nem ertem akik allandoan pörögni akarnak, ott hagyjak a munkahelyuket csak mert nem kapnak eleg feladatot.
A mostani is ilyen, azért van idöm ide írkálni. :D
A tényleges munkavégzés belefér napi 1-2 órába, úgyhogy miután azzal végeztem, reggel 9-10 órától kezdve délután 4-ig csak unatkozom. :(
Sajnos látványosan nem szabad mást csinálni, tehát könyvet pl. nem olvashatok. Általában a mobilt eldugva szoktam netezni kicsit meg leginkább podcasteket, rádiót, hangoskönyvet hallgatok, mert azt legalább szabad. Közben meredten bámulom az üres képernyöt,mintha lenne rajta valami. :D
Igen, jelenleg. Múzeum, nyáron mindenki terepen van, meg külföldön, meg konferencián, a maradék néhány ember meg épp nyaral, a fű se nő 3 hónapig.
Ma is "itthonról dolgozok", délelőtt takarítottam, most lehet hogy ledőlök majd, meleg van, aztán este jöhet végre egy kis mozgás.
Olvasni szoktam, meg sorozatot nézni.
Már várom, hogy beinduljon újra az élet, annyira nem szórakoztató ez, mint előre hittem. :D
Bár a mai nap nagyon jól jön, hogy uborkaszezon van, és utol tudom érni magam idehaza.
Szerencsére most is ilyen van. Valamikor olyan helyre osztanak ahol nem csinàlok semmit, csak ülök a széken, nem jön senki, se kolléga, se vendég és nyugiban telefonozhatok, esetleg néha jön egy vendég, megkérdezi hol a mosdó és ennyi.
Kollègàk könyvet szoktak olvasni, meg ők is telefonoznak, ha úgy van, hogy nincs senki.
A jelenlegi. Mindenféle apró dolgot teszek-veszek, de nem tölti ki a 8h-t. Utálom, mert e mellett egy baromira fura környezetben vagyok.
Nem merek nagyon elkalandozni semmi másban, így van, amikor csak bambulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!